post image

Owen: Nja, han är inte jättespännande

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Michael Owen säger ifrågasätter huruvida Erling Braut Håland verkligen kommer bli den där toppspelaren som Manchester United behöver. 

Manchester United-ryktet Erling Braut Håland kunde i går ha blivit historisk genom att göra mål i alla sina sex första Champions League-matcher, men han fick aldrig in bollen i mål och Liverpool vann med 2-0 och skickade ut RB Salzburg ur turneringen.
Håland har gjort otroliga 28 mål på 22 framträdanden för sin klubb denna säsong, men Michael Owen är inte övertygad om att han är den där spelaren som kommer få Unitedfansen nöjda.
”Han får en inte att flyga av stolen om man säger så. Han gör ju mål och många spelare har byggt stora karriärer på att bara göra mål och det är helt okej. Men det jag menar är – pratar vi om någon som kommer nå den absoluta toppen här?”

"Det är väldigt svårt att se det. Han är 19 år och gör otroligt bra ifrån sig för sin ålder, men när man tittar på de stora spelarna så gör de saker som ingen annan kan göra. Antingen är de fantastiska dribblers, blixtsnabba eller något annat. Jag blir inte exalterad när jag ser honom spela. Jag ser inte jättemkt fram emot att se honom spela om man säger så. Men hans statistik får en ju att respektera vad han gör. Jag är antagligen för hård nu. Han är ju bara 19 år, men han har en lång bit kvar för att matcha antalet mål han gör just nu."
Enligt den tyska tidningen Bild så har Håland en specialklausul i sitt kontrakt som gör att han kan köpas loss från Salzburg för endast £17 miljoner under januarifönstret. Borde United satsa på Håland? Eller kanske en mer spelande anfallare. Vad tycker ni?
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

   1. Alltså varför inte som truppspelare och för det priset som du säger, svårt att säga emot det ändå!
    Men som primärt transfermåll, direkt in i startelvan är jag starkt emot och det är väl lite det som är tanken med den här värvning en i så fall?

    0
    0
 1. Åh äntligen någon som pratar vett… Vänta och se några år när han blir äldre – kommer bli allt mer klumpig – likt Lukaku. Han är alldeles för tung vid 19 år och passar definitivt inte in i Oles typ av spel för den delen. Nej tack – en miljard eller vad han nu kommer att kosta slänger jag hellre in på Bruno Fernandes och förbättrar vårt mittfält.

  3
  4
  1. 1 miljard för Bruno Fernandes? Lite dyrt elle?
   OM, märk väl, OM det stämmer med 17 miljoner är det ju bara att hugga. Är ju småpengar för den utväxling som kan ske. Om det inte sker är det inte ”hela världen”. Men tycker också att han är en aning överhypead, absolut.

   6
   1
 2. Bruno känns väl ändå rätt avskriven i och med att man inte ville ha honom i somras pga hans statistik osv. Samt att han signat ett nytt kontrakt med en utköpsklausul på 1 miljard.
  Han lär ju knappast ligga högst upp på önskelistan även om många gärna skulle vilja se honom i den röda tröjan (mig inkluderat).

  3
  0
 3. Owen verkar glömt bort att målen räknas som anfallare. Inte hur snyggt det blir mål, eller hur många du dribblar förbi innan du gör mål. Nej, allting som spelar roll för en anfallare är just ’att göra mål’. Om vi tar en spelare som var BETYDLIGT bättre än Owen, van Nistelrooy, så ser vi precis vad en spelare som gör mål har för betydelse för laget. van Nistelrooy kunde inte dribbla, han kunde inte skjuta, han kunde absolut ingenting förutom att just göra mål. Gjorde han ens ett enda mål utanför boxen? Vi flöt på ett kontringsspel under Ferguson också, inte som OGS men det fanns matcher då kontringsfotbollen var nyckeln till vinst.
  I mina ögon är Håland värd att chansa på om han kan komma över faktumet att både hans far hatar klubben, och hans älskade Leeds är ärkerivaler. Kan han komma över dessa hinder så.. Välkommen! 17 miljoner pund, sjukaste priset för en spelare som gjort 28 mål på 22 matcher. Helt galet lågt. Neka Sanchez hans lön när han kommer tillbaka så betalar man nästan för Håland!

  2
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen