post image

Onana: Vi förlorade pga av mig – jag har inte fått någon bra start i United

Skriven av: admin
Publicerad 2023-09-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Andre Onana klandrar sig själv för förlusten i München. 

Andre Onana har inte fått den bästa av starter i Manchester United och igår stod han för en rejäl tavla som ändrade matchbilden på Allianz Arena. United hade – som man ofta är – varit det bättre laget under den första halvtimmen, men sedan tog Bayern ledningen när Onana fumlade in Sanes skott. Och bara någon minut senare stod det 2-0.

Därefter hade Bayern full kontrol över matchen. Men trots det så skrevs ändå slutresultatet till 4-3 – ett resultat som inte direkt speglar matchbilden.

Luften tenderar ofta att gå ur United när man hamnar i underläge och om inte Onana stått för den där tavlan så kanske matchen hade sett annorlunda ut. Vem vet. Målvakten själv menar att misstaget blev direkt matchavgörande:

"Det tufft. Det är tufft att förlora såhär för jag känner att vi började matchen väldigt bra. Efter mitt misstag så tappade vi kontrollen över matchen. Det är en svår situation och speciellt för mig eftersom jag var den som svek laget. Laget var väldigt bra och jag känner att vi inte vann matchen pga av mig. Så jag är glad över lagets arbete. Vi måste bara gå vidare. Det är såhär livet är för en målvakt och det är pga av mig som vi inte vann idag."

"Jag tycker vi vara väldigt bra med bollen. De skapade inte några chanser. Deras första skott på mål, jag gjorde ett misstag och vi hamnade i underläge pga av mitt misstag. Nåja, jag måste lära mig från det, vara stark och gå vidare. Det är inte en lätt situation. Jag är väldigt glad över att laget reste sig och slogs till slutet, men det var pga av mig som vi inte vann."

"Jag har mycket att bevisa. Ärligt talat så har min start i Manchester United inte varit så bra. Det är inte såhär jag vill spela. Det här var en av mina värsta matcher. Det är tufft. Vi har stora ambitioner. Vi är en väldigt stor klubb och vi vill vinna allt. Det här var en stor möjlighet för oss att studsa tillbaka efter den situation vi hamnat i och ja, det är en tuff stund. Vi måste hålla ihop. Vi måste fortsätta jobba och lära oss från våra misstag, det är det enda vi kan göra."

Källa: Manutd.com

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen