post image

Officiellt: Young till Inter

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United bekräftar nu via sin officiella sajt att Ashley Young är klar för spel i Inter. 

Precis som väntat så flyttar Ashley Young nu till Inter. 34-åringen gjorde under fredagen läkarundersökningen i Milano och har skrivit på ett ett års-kontrakt med option om ytterligare ett år och övergången bekräftas av Uniteds officiella sajt. Young kom till United från Aston Villa sommaren 2011 och har gjort 261 framträdanden för klubben och 19 mål.
Under dagens presskonferens sa Solskjaer:
”Ashley ville prova på ett nytt äventyr och han närmar sig nu 35 år. Han har gjort ett fantastiskt jobb och tjänat den här klubben på ett fantastiskt sätt. Jag tycker att det var en möjlighet för honom som vi inte kunde säga nej till. Vi fick en transfersumma för en spelare som varit klubben lojal. Lycka till.”
United skriver i ett officiellt meddelande till Young:
”Alla i klubben vill tacka Ashley för hans många säsonger och önska honom lycka i framtiden.”

Och Ashley Young tackade både Manchester United och fansen via sina sociala medier.
"Till Man Utd, ni gav mig chansen att spela sida vid sida med legendarer, vinna troféer, att få jobba under den största managern i historien och att få vara er kapten. Tack för att jag fått var den av er historia i åtta och ett halvt år."
"Till Unitedfansen, varje gång jag klev ut på planen och bar er tröja så gav jag mitt allt. Tack för ert stöd under både upp och nedgångar. Jag lämnar som en av er. Vi ses igen."
 
Källa: Mantud.com, Sky Sports

Kommentarer till artikeln

10 KOMMENTARER

 1. All cred till Young som verkligen gav allt under hans tid i klubben. Han var dominerande som ytter sen vart han bänkad en del för att sen spela på en ny position och det utan att säga något negativt eller visa dålig attityd. Jag kommer sakna Young trots att han har tappat en del som fotbollsspelare. Tack för allt och lycka till i framtiden!

  32
  2
 2. En medioker värvning från början, enligt mig är väl det början på fallet när man värvar in Aston villas bästa spelare o tror han ska göra underverk. En lagspelare med stort hjärta, en kämpaglöd och en arbetsmoral som behövdes. Enligt mig så har han inte visat United klass någonsin. Men tacksam för hans slit och erfarenhet till resten av truppen. Lär väl få skit för detta inlägg men tror inte jag är ensam med dessa tankar. Hade nog satt Heinze före Young på samma position. Eller hållt kvar Rafael, som säkerligen kunde göra samma jobb. Men 10 år yngre typ. Trevlig helg👌

  3
  16
  1. Håller helt med. Young har gjort stor nytta men som ersättare till Ronaldo / Giggs, som dominerade på riktigt, till vänster var han aldrig tillräckligt bra. Glömmer aldrig hans två mål mot Arsenal i 8-2 och frisparken mot Watford häromåret.
   Tyvärr blir truppen ännu smalare och klenare nu. Håller TFM som högerbacksreserv? Dalot? Högst oklart. Kommer Williams orka pressen? Oklart.

   3
   12

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen