post image

Officiellt: Ighalo stannar

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United bekräftar att man förlängt Odion Ighalos lån i klubben till januari 2021. 

Manchester United och Shanghai Shenhua har nu kommit överens om att Ighalos lån förlängs. Ett officiellt meddelande på United hemsida lyder:
“Manchester United har nått en överenskommelse med Shanghai Greenland Shenhua om att förlänga lånet av Odion Ighalo. Den nigerianske anfallarens vistelse skulle ha slutat den 31:a maj men han kommer nu stanna med laget till den 31:a januari 2021, vilket gör att han kan fortsätta sin imponerande start i den klubb han supportade som barn.”
Ole Gunnar Solskjaer säger:
“De (Shanghai) har varit fantastiska mot oss, som låter honom stanna och spela för sin drömklubb. Det har varit en dröm för honom och förhoppningsvis kan han avsluta vad han påbörjat och vinna en trofé med oss.”
Ighalo hann göra fyra mål och en assist på åtta framträdanden mellan ankomsten i slutet av januarifönster fram till spelstoppet i mars och får nu alltså chansen att fortsätta.

Källa: Manutd.com
 

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Perfekt, enligt mig. Nu har vi en avbytare som kan göra mål och ger en annan dimension av anfallsspel än vad ungdomarna besitter. Plus nu lägger vi inte pengar på anfallare (mer än Ighalo’s lön) utan kan satsa all-in på Sancho med den transferbudget som finns.

    0
    0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen