post image

Nya rykten om Timo Werner

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United fortsätter länkas med RB Leipzigs anfallare Timo Werner. Men enligt The Express kan tysken bli svår att få loss i januarifönstret. 

Januarifönstret närmar sig och Manchester United länkas med många spelare – men Solskjaer har hintat om att det är ett svårt fönster och att man inte kommer att värva bara för att, även om resurserna finns.
”Vi kommer försöka göra affären om rätt spelare finns till rätt pris. Kanske att det kommer en erfaren spelare som kan hjälpa de yngre spelarna” sa Solskjaer nyligen i en intervju med Sky Sports.
I dagsläget ser Mario Mandzukic ut att vara den mest sannolika värvningen för United. Kroaten är utfryst i Juventus och tros finnas tillgänglig för omkring £10 miljoner.

Men The Express rapporterar att RB Leipzig-anfallaren Timo Werner står högt upp på Manchester Uniteds önskelista. Den 23-årige tysken har gjort ett namn för sig under sina tre säsonger med Leipzig där han gjort 68 mål på 124 framträdanden.
Enligt Express kan dock Werner bli svår att få oss i januarifönstret, men Solskjaer sägs vara beredd att vänta till nästa sommar för att få sin anfallare.
Även Liverpool sägs jaga spelaren.
Källa: The Express

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Timo Werner lär hamna i antingen i Bayern München eller i Liverpool.
  BM för att han lär vilja stanna kvar i Tyskland. Eller i Liverpool då Klopp finns där och Werner ska ha sagt att han skulle vilja tränas av just Klopp.
  United borde ligga långt borta i prioordningen, om inte Woodward öppnar plånboken åter igen och erbjuder typ £400k i veckan, en lön som varken BM eller Liverpool vill/har råd att matcha.

  3
  1
  1. Can va väl inte ordinarie i Liverpool och få nu inte spela i Juventus, hoppas verkligen inte han är på radarn.
   Mandzukic tror jag skulle göra nytta med sin rutin bland våra ungtuppar, men ingen långsiktig värvning.

   4
   1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen