post image

Neville: Vad United måste göra nu

Skriven av: admin
Publicerad 2019-09-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville pratar om vad Manchester United behöver göra på transfermarknaden… Neville säger att Manchester United nu måste hålla fast vid Ole Gunnar Solskjaer och tro på hans strategi med unga brittiska spelare. Att fansen måste inse att det kommer ta tid, men att United ändå måste hålla sig till sin plan den här gången. […]

Gary Neville pratar om vad Manchester United behöver göra på transfermarknaden...
Neville säger att Manchester United nu måste hålla fast vid Ole Gunnar Solskjaer och tro på hans strategi med unga brittiska spelare. Att fansen måste inse att det kommer ta tid, men att United ändå måste hålla sig till sin plan den här gången.
"Som supporter så får jag inte panik. Jag är frustrerad, men grips inte av panik. De behöver några mittfältsspelare, de behöver en anfallare som kan bära den offensiva linjen, de behöver en kantspelare och de behöver en vänsterback. Man kan inte lura fans. Det behövs fem eller sex spelare. Det måste vara rätt typ av spelare och det kanske tar 18 månader eftersom de kanske inte kommer lyckas få de spelarna de vill ha."
"Ägarna och styrelsens jobb är att ge managern de spelarna som kan vinna och det har inte Manchester United gjort på åtta år nu. De har skjutit in pengar men utan strategi. Om de hade haft metodiken för åtta år sedan att hålla sig till unga brittiska spelare på uppgång så hade de antagligen varit på en bättre plats nu, men de har växlat mellan David Moyes, Louis van Gaal och Jose Mourinhos spår."
"Nu kan de inte hoppa av Solskjaer-spåret. De måste stötta sin manager och hitta ett sätt att signa spelare. De hade den bästa managern i världen i Jose Mourinho och han kunde inte ta sig dit han ville. Van Gaal - en erfaren manager från Barcelona och Ajax, kunde det inte heller. Nu måste de hålla sig till planen. Det kommer vara frustration längs vägen. Ta ett djupt andetag, ta kritiken men det kommer ta tid och det här är ingen quick fix."
Källa: Sky Sports
 

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Bara att hålla med från min sida i alla fall. Vi är överens om att laget spelar dålig fotboll, vi kan inte riktigt se strukturen och hur laget vill spela ännu. De är kanske inte så samspelta i systemet att de kan visa det . De sista matcherna har vi så många borta med skador att det blir ännu svårare att se än om vi har alla fria från skador..
  Men att hålla på och byta tränare varje vartannat år fungerar inte för då kommer vi aldrig ur den spiral vi hamnat i. Det kommer krävas många knutna nävar och många svärord över hur spelare och lag presterar innan vi kan vara på rätt väg. Om du inte känner att du orkar vänta så kanske det är lättare att byta klubb och hålla på.
  Jag ska knyta näven och svära mig trött men aldrig sluta tro på mitt lag.

  0
  0
 2. Ole passar nog mer in i nivå med norska ligan här räcker han inte till hur trevlig han än är han fyller inte ut kostymen , 8-11 plats i ligan inget EL spel nästa säsong så blir det en par tre väldigt tunna fönster skulle jag tro och den tiden har man inte som topp lag.
  Risken med klena resultat är att sponsorerna som har pengar går till dom som levererar .
  Ingen vill spela i ett lag som inte spelar med i europa cuperna ! souvenir butiken får börja rea ut varorna ! det finns saker att oroa sig för även om man heter Manchester United sköts klubben dåligt som den gjort nu i några år så sjunker aktierna så funkar det , en lååång siktig planering i all ära men ! det måste finnas en kortsiktig med.
  I denna sits man hamnat i behöver man en erfaren tränare som gjort jobbet förut inte ha en nicke docka som Ole som är tillsatt som fd spelare (avbytare) och mer lätthanterlig än anda , nej fram med en sportchef som tar och förhandlar fram rätt spelare Ed har bevisat att han är fel man på den posten sen innan JUL fixar man en tränare Allegri kanske ? .
  Enligt mitt tycke har man fram till jul satt sig i en hemsk sits och jan fönstren ! köpen där brukar vara svåra men om möjligt en par inkomna spelare att fylla luckorna med , det kanske man kan ordna men det är för klent tyvärr sen blir det mycket tufft fram tills sommaren att hålla topp SJU .
  Man har gjort ett jätte dåligt jobb i sommar och vi har under fem år legat i topp i skadeligan =/ !!! trodde man att nu skall våra gamla skadade spelare hålla sig hel ! hur fan kan man tro det när dom inte fixat det förut ? . Jons Rojo SHaw och Baily ständigt skadade vad trodde man ? , trodde man att små pojkarna från akademin skulle fylla luckan efter tappade spelare ? eftersom man släpper iväg spelare utan att fylla luckan och hur kan man ens tro att dom tre fem stycken unga killar skall kunna bära UNITED ? okunnighet anser jag.
  Nej vi är helt fel ute med Ole och Ed är inte heller rätt man för att sköta detta som spelar köp och utveckling helt fel.
  BRA är att dom tre man köpte in har varit bra men en forward och sittande mittfältare av klass är ett måste i jan sen behöver Harry en vinger som heter Koulibaly samt en vänster back till sommaren och då ut med Young sen skickar man Jons Rojo och Baily på en gång och satsar på Tuanzebe och VLN som 3-4 valet.
  Mitten saknas mycket eller allt kanske man skall säga !! då man skall skeppa Pogba för en sittande mitt är han inte och inte en lojal spelare heller ! men en nia JA där skulle han kunna sppela om han vill vara kvar ! VILL men inte sittande mitt så två nya killar där av KLASS tack , inga talanger dit får vi räkna trä foten McT.
  Matic Perreria har gjort sitt kanske även FRED ,Lingard Mata trupp spelare inte mer sen hyra ut Gardner Chong och Gomez då dom omöjligt hinner spela in så många grabbar i laget under en tuff svår säsong .
  Zlatan i jul hahaha ja kanske det en som gör sina mål och en ledare på plan och omklädningsrummet men sen behövs en spjutspets där då man vill jobba med hög press , sen skall man spela in Grenwood sakta tror jag då fysik saknas där med .
  I min värd så är Rash och Martial yttrar så där tycker jag det är tunt !! ungefär samma sak som Matic och McT som mittbacks back ups inte bra =/.
  Tror fan jag skall söka jobbet som VD istället hahaha för det här är ju en baggis med rätt gubbe vid rodret , ja vi får se nu hur det går i LC i veckan men allt annat än vinst är ju bara förnedrande =) .

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen