post image

Neville: Vad United måste göra för att kunna utmana

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville säger att Manchester United måste stärka truppen med kvalitativ bredd för att ha en chans att utmana topplagen. 

United börjar verkligen få ihop en förstaelva som ser väldigt lovande ut, men de senaste matcherna har laget börjat se lite slitet ut av förståeliga skäl. Det beror sannolikt på trötthet efter det hårda matchandet, brist på rotation och kanske dålig dagsform i vissa fall. Oavsett vad, så har Solskjaer inte fullgoda alternativ på varje position och är väldigt beroende av sin förstaelva.
Detta måste lösas innan United ens kan börja fundera på att utmana, menar Gary Neville.
”Jag tycker inte det här Manchester United-laget ser ut som ett lag som kan utmana om titeln nästa säsong. De behöver fler värvningar och fler rätta värvningar. Jag tycker att de spelare som Ole köpt in under sin tid här har förbättrat laget enormt mycket. Jag tror han behöver tre eller fyra till sådana värvningar minst innan han ens kan tänka på att ta sig upp på tredje eller andraplats.”
”Min oro är egentligen inte om fronttrion eller mittfältet. Det är djupet och skillnaden mellan den talangen (förstaelvan) och vad som finns bakom. När jag säger att Manchester United behöver en center-forward så menar jag inte att de ska sälja Anthony Martial. De behöver en center-forward eftersom Manchester United borde ha två eller tre fantastiska center-forwards.  De borde ha två eller tre fantastiskt bra wingers också. Inte bara en per position.”
 

Källa: Sky Sports
 

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Here we go!… ”Jag tror han behöver tre eller fyra till sådana värvningar minst innan han ens kan tänka på att ta sig upp på tredje eller andraplats.” Han måste fan vara senil på riktigt. Förstår inte Neville hur jävla ofta han bytt den siffran den här säsongen?…

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen