post image

Neville: United kan vinna titlar med Pogba i form

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Phil Neville anser att förutsättningarna nu är de rätta för Paul Pogba att äntligen få nå sin potential i Manchester United. 

Pogba är ofta mannen i centrum, oavsett om han spelar eller är skadad. Det råder inga tvivel om att han i sina bästa stunder är absolut världsklass, men i United har vi inte sett det speciellt ofta sedan han återvände från Juventus sommaren 2016. Phil Neville anser dock att det inte nödvändigtvis bara är Pogbas fel, utan snarare hur laget/lagen han spelat med har kompletterat hans kvalitéer.
“Jag tror de kan spela tillsammans (Pogba och Fernandes). Pogba kan spela lite djupare eller högre upp och agera box-box-mittfältare. Jag tror de nu har spelarna som kan passa med Pogba. Det är lätt för folk att säga “sälj Pogba” men har de (United) egentligen byggt något lag kring honom som kan få honom att prestera?”
“Den kritiken han alltid får… Om United förlorar så är det Pogbas fel. Om United vinner men Pogba inte spelar bra så är det Pogbas fel. Kanske han nu slipper lite press när Fernandes kommit och kanske han blir bättre. Om Pogba spelar bra så ger det Man United en bättre chans att vinna Premier League. När jag ser United spela bra med Pogba i laget så tycker jag han är världsklass. Han har vunnit VM och han vet hur man vinner. Med en Pogba i bra form i laget så har United en bra chans att utmana Liverpool och Man City.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen