post image

Neville: Två saker oroar mig med Uniteds transferstrategi

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville förklarar vad han tycker är bekymrade med Manchester Uniteds tillvägagångssätt och strategi på transfermarknaden. 

United har under många år haft problem på transfermarknaden. Man hamnar ofta i långdragna förhandlingar som ofta resulterar i att man inte får den spelare man jobbat länge på. Det är symptomatiskt – och det är något som oroar Gary Neville.

Unitedlegendaren säger i ett nytt avsnitta av The Overlap:

"Jag vet att de signat Martinez. Men det är två saker med Manchester Uniteds transfermarknad som oroar mig: en sak är att den gamla instinkten som fallerar fortfarande finns kvar - att inte lyckas knyta ihop säcken. Jag är också lite oroad över att de förlitar sig så mycket på den holländska marknaden. Det säger mig att klubbens strategi och rekryteringsavdelningen inte hade tittat på holländska spelare om det inte var så att managern ville det."

"Värvningar från den holländska ligan kan fungera, men de är inte lika säkra kort som vissa av de andra ligorna i Europa. Jag är lite oroad över den strategin. Jag tror alla Manchester United-fans är lite trötta på oss. Jag sa likadant om Sancho och det är samma sak nu med De Jong. Det har kommit till en punkt där en värvning som ska vara spännande för klubben drar ut så länge på tiden att den där spänningen faktiskt går förlorad. Det blir nästan liten generande - och det händer fortfarande. Så jag känner mig väldigt oroad över att de inte kan ro hem affärerna."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen