post image

Neville: Tror inte på ett ord han säger

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville säger att han hoppas innerligt att Paul Pogba blir kvar i Manchester United, men tror att fransmannen vill flytta trots agent Mino Raiolas uttalanden i veckan. 

Paul Pogba gjorde i går comeback och påminde alla om vad man saknat under säsongen då han varit borta med skada. Fransmannen besitter världsklass och når spelmässiga höjder ingen annan i United gör. Han visade upp sin briljans med ett par, tre avancerade långbollar och fina spelaktioner och som Unitedsupporter kan man väl bara hoppas att han blir kvar i klubben – trots mediacirkusen som nästan alltid råder kring honom och skapar en negativ stämning.
Gary Neville är en av de som hoppas på att Pogba blir kvar. Men tror inte att så blir fallet. Och han tror inte på agent Mino Raiolas uttalanden om att Pogba ”hade älskat att vinna troféer med United.”

"Paul Pogba är Manchester Uniteds bästa spelare, låt oss vara tydliga med det. Han är den bästa spelaren i klubben. Det stora frågetecknet är angående hans framtid för en stor del av mig känner att han vill spela fotboll någon annanstans."
"Han är den bästa spelaren i klubben så det förvånar mig inte att han skapar mer än någon annan när han kommer in på planen. Jag hade blivit överlycklig om Pogba spelar i klubben de kommande två, tre åren. En flygande Pogba i form är en enorm tillgång för Manchester United, men jag tror inte på ett ord av vad hans agent säger. Jag tror inte på ett ord som kommer ur den mannens mun."
 
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen