post image

Neville: Optimala förutsättningar för United att värva

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville anser att Manchester United måste passa på att snärja de spelarna man vill ha i sommar, med tanke på att man kommer ha bra förutsättningar att göra bra affärer just i sommar. 

Många har drabbats hårt av coronaviruset, även inom fotbollens värld och både Solskjaer och Wooodward har sagt att vi ska vänta oss ett väldigt annorlunda fönster. Men de har även sagt att United kommer vara konkurrenskraftiga när fönstret väl öppnar och Gary Neville tror att United kommer ha optimala förutsättningar att göra bra affärer i dagens transferlandskap.
”Om vi inte hade haft situationen med viruset så tror jag Man United varit kanske två eller tre år bort (ifrån att utmana). För jag tror att om man är en toppspelare i Europa och har chansen att gå till Real Madrid, Barcelona, Juventus, Liverpool, Manchester City och alla dessa klubbar – så skulle Manchester United troligen missa dessa spelare pga var det befinner sig i cykeln. Av dessa åtta klubbar tror jag att kanske sex av dem inte kommer kunna spendera £60 – £80 miljoner. Men Manchester United kommer fortfarande kunna det.”
”United måste fortfarande addera några spelare med väldigt hög kvalité och nu är de i en position där de kan kapitalisera på transfermarknaden den här sommaren. De kommer vara en av få klubbar som fortfarande kan göra affärer. Och under de senaste åtta åren har de haft svårt att hålla priser och löner nere, men nu kommer de vara i ett väldigt bra förhandlingsläge i sommar.”
”Det här är en väldigt viktig sommar för Manchester United. Så jag känner mig lite mer säker på att Manchester United ska kunna utmana nästa säsong bara pga av vad som hänt (med pandemin) och det faktum att de såg mycket bättre ut innan lockdown.”

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen