post image

Neville: Nu är rätt tid att investera vidare

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville skickar ett budskap till ledningen i Manchester United - "bygg vidare på det här!"

Ett flygande United slog igår kväll Aston Villa med 3-0 på bortaplan och förlängde sin svit till 17 matcher utan förlust. Och det är ett sprudlande United som trivs ute på planen vi ser med spelare på gott humör, mängder av mål framåt och väldigt få bakåt.
Gary Neville säger att United just nu är formidabla, men att man nu måste bygga vidare på det man startat.
”Manchester United spelar med självförtroende, arrogans – speciellt mot lag som är på den nedre delen av tabellen. Lag som de haft det svårt mot tidigare. De ser auktoritära ut, de har bollinnehav, kontroll, tålamod. De är så säkra nu på kvalitet från Bruno Fernandes, Paul Pogba, Greenwood, Martial och Rashford. De har så många alternativ och United ser formidabla ut.”
”De är fortfarande inte på samma nivå som Manchester City och Liverpool – det är dit de ska – men de är på rätt väg och de ser ju definitivt bättre ut nu än tidigare under säsongen. Det finns anledning till optimism.”
”Man tänkte ”de har ju inget mittfält”, att Pogba skulle lämna, de hade ingen högerwinger och plötsligt dyker Greenwood upp. Backlinjen och målvakten har sett lite darriga ut ibland men de har styrt upp sig. Det ser mycket mer positivt ut. Men det är inte tid att bli för exalterad. Nu är rätt tid att investera och förbättra truppen.”

Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

12 KOMMENTARER

   1. Lopa: Många ser hans potential. Svårt för honom att glänsa när man spelar i en kass klubb. Hade hade säkerligen blomstrat ut i klubb som United. Vi behöver bredd så att vi kan rotera. Spelar vi 50+ matcher per säsong så kommer han få gott om speltid och kan kanske därför acceptera att inte vara förstaval.

    0
    0
   2. Håller nog/kanske med dig Lopa,men lite svårt när han lirar i ett bottenlag att se….Han kanske skulle vara strålande bra i UTD.(Ett tips ,skriv inte så många svordomar i dina inlägg,så blir det bra)

    0
    0
    1. Roy, en studie visar på att människor som svär konstant också är de mest ärliga människorna. En del människor har spärrar som andra saknar, svordomar fastnar inte i ”filtret” men samtidigt säger personen högst sannolikt det närmaste han/hon tänker/känner istället för att dra en vals. Så när du hör någon svära mycket så ta det inte som om du är en religiös tok som inte kan lyssna på svordomar, utan se det som att du pratar med den mest ärliga människan. Sen.. Alla böjer på sanningen när det passar.

     0
     0
     1. Mycket möjligt Claes,jag ljuger nog mest av alla:)) Själv fick jag lära mig att det är dåligt ordförråd, sen blir det inte så seriöst,tycker jag.Men jag får tänka om😎.

      0
      0
 1. Första gången jag håller med Neville. Vi behöver förstärka om vi ska kunna utmana om titeln då bänken saknar kvalité.
  Sen är jag inte så säker om det är just Sancho och Grealish vi just behöver. Vi måste få in en stabil, ung och hungrig CDM som kan bossa mittfältet med passningar och brytningar. Tyvärr så kommer Matic inte att hålla en hel säsong, gårdagens match var ett bra exempel på hur seg han var och behöver nog få vila.
  Fred och Scott kan inte spela CDM tyvärr.
  Sedan behöver vi en mittback då det börjar bli lite tunt där.
  Därefter kan vi fokusera på en offensiv mittfältare och en ytter.

  0
  0
 2. Jag tror Sancho blir den enda värvningen den här sommaren och förhoppningsvis till ett bra pris. Tror faktiskt inte vi kommer värva Grealish. Kanske till vintern i så fall, men bara kanske. De värderar honom för högt just nu och jag tror inte det är någon chans i världen att United skulle lägga dom pengarna just nu. All in på Sancho.

  0
  0
 3. Jag hoppas United fortsätter på inslagna vägen men Solskjaer, det vill säga, identifierar vilka platser som är i störst behov och mest akuta att lösa, handlar rätt och inte panikköp. Visst, jag kan hålla med om att united skulle må bra av en riktigt bra defensiv mittfältare. MEN, vem skulle det vara i sådana fall? Inga fler osäkra köp som floppar tack. Men skulle man få möjligheten att köpa typ Kanté vore ju självklart en dröm. Annars skulle önska fler offensiva och kreativa alternativ på mittfältet. Pogba och Bruno är givna, men om de är skadade/har en dålig dag? En offensiv mittfältare som även skulle kunna spela ytter, det vore grymt att ha som resurs i laget. Typ en Bernardo Silva.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen