post image

Neville: Jag har något att säga om ALLT.. men det här gör mig mållös

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Nevilles respons på det faktum att Manchester United försöker signa Marko Arnautovic. 

United missade att signa Erling Haaland då han vari Salzburg vintern 2020. Det grämer man sig givetvis över nu. Under 2,5 år i Dortmund blev det 85 mål på 87 matcher och han etablerade sig som en generationstalang, som av allt att döma kommer vara världens bästa anfallare under lång tid framåt.

Tidigare i somras signade han för Manchester City och kommer troligen dominera Premier League skytteliga under många år – kanske ihop med Darwin Nunez, som Liverpool snodde framför nosen på United i juni.

United-fans kanske ändå kände en viss optimism och entusiasm över det faktum att United nu jobbat hårt på att signa Benjamin Sesko. Salzburgs unga anfallstalang som av vissa kallats "den nya Haaland." Men även där har man gått bet. 19-åringen är nu på väg att signa för Leipzig, för sommaren 2023. Och United får lägga full fokus på att värva Marko Arnautovic - något som Samuel Luckhurst på Manchester Evening News igår kallade den värsta förolämpningen under Glazer-eran, i en krönika i M.E.N.

När Gary Neville fick frågan om vad han känner inför att Untied försöker signa Arnautovic, svarade han:

"Jag vet inte. Jag har ingen kommentar. Jag har något att säga om precis allt i världen förutom att Man United försöker signa Marko Arnautovic. Jag har inget att säga om det. Falcao, Ibrahimovic, Cavani, Ighalo. Vi har sett det i 8-10 år nu. Det är ett mönster. Det händer om och om igen. Vi blir inte arga eller upprörda längre. Det har kommit till den punkt att jag inte vill prata om det längre."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Ibra hade blivit en legendar om han inte fått en skada. Aldrig i livet att han hade tillåtit United att sjunka till den nivå vi är vid nu. Sedan är han bättre på att hjälpa andra att se bra ut, än vad Christiano är.

    8
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen