post image

Neville: Han vore den perfekta värvningen

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville anser att Harry Kane vore den ultimata värvningen för Manchester United och sista pusselbiten i en kraftig ryggrad. 

Manchester United länkas med Harry Kane inför kommande fönster och enligt Daily Mail kan Spurs vara redo att sälja till United för en rekordsumma på £200 miljoner. Samtidigt hävdar Sky Sports att Spurs inte har för avsikt att sälja sin storstjärna till varken United eller annan ligarival, men Garry Neville anser att Kane vore den perfekta värvningen för United och en värvning som passar klubbens policy.
”Alla klubbar i Premier League skulle vilja ha Harry Kane. Vissa värvningar är som guld och man vet bara att de kommer att fungera. Kanes mentalitet går inte att rubba. Han kommer alltid göra mål, kommer alltid ge 100% på träningarna och är väldigt pålitlig. Det hade varit en perfekt värvning för Manchester United. De tog in Bruno Fernandes, som gjort ett fantastiskt jobb. De har Harry Maguire i backlinjen. Kan de få någon som Kane på topp så har de en fantastisk ryggrad i laget.”
”Jag tycker det passar in i Manchester Uniteds transferhistoria om man tittar tillbaka på spelare som Bryan Robson, Roy Keane, försöka signa Alan Shearer, Rio Ferdinand, Wayne Rooney – de bästa eller mest kända engelska eller brittiska spelarna i Premier League. Det passar även vad Manchester United gjorde förra sommaren med Harry Maguire – en av de då bästa tillgängliga spelarna på marknaden.”
Kane öppnade nyligen upp för en flytt från Tottenham under en Instagram-intervju där han sa att hans framtid i klubben hänger mycket på om klubben tar kliv framåt i utveckligen. Att han vill vinna troféer och inte kommer att bli kvar för alltid bara för kärleken till klubben.
”Han är en smart grabb Harry Kane” fortsätter Neville. ”Den där lilla dörren han öppnade under sin Instagram-intervju sa någonting. Jag tror inte att Harry Kane var så imponerad över vad hans klubb gjorde för några veckor sedan (att permittera personal). Han är en bra grabb. Han tog det nog inte speciellt bra och han tryckte nog tillbaka lite på dem där. Jag tror han varnade dem och sa ungefär ”var försiktiga. Jag har koll på er och det där är ingenting vi gör.”

Källa: Sky Sports
 

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Hade verkligen gillat att ha Kane i United, tro inget annat. Men för de pengarna kan man köpa så många andra nödvändiga spelare som behövs längre bak i formationen. Rashford, GW, Martial och om man behåller Ighalo borde funka nästa säsong tror jag om resten av laget bli bättre.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen