post image

Neville: Det här är Glazers fel

Skriven av: admin
Publicerad 2023-09-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville menar att Manchester Uniteds oförmåga att hitta rätt kurs är ett resultat av den kultur som satts av ägarfamiljen. 

Efter förra säsongen kändes det som att United äntligen anställt en manager som tog klubben i rätt riktning. Men under ineldningen av denna säsong så ser laget lika identitetslöst och förivrat ut som de gjort så många gånger förr de senaste tio åren. Det tycks inte spela någon roll vem som är manager och vilka spelare som laget utgörs av – ingen tycks kunna hålla Manchester United i rak kurs framåt.

Exakt vad som är problemet är svårt för utomstående att säga, men att det bottnar i kultur, struktur och arbetsmetodik i ledningen över managern råder det väl inga tvivel om. Efter gårdagens förlust mot Brighton tog Gary Neville till sina sociala plattformar för att prata om problematiken kring United och skickade som han ofta gör en känga mot Glazers.

"Jag kom just tillbaka från Old Trafford och man måste alltid vara optimistisk inför matcherna, men det som är mest oroande är att det vi fick se inte var någon överraskning. Det har var inte brist på insats eller en grupp spelare som inte var intresserade. Det här var ett lag som med all rätt slogs av en motståndare som visste vad de gjorde. Så enkelt är det."

"Och ja, Glazers är ansvariga. Det är så det fungerar. När man äger ett företag så ansvarar man för allt bra och allt dåligt. De ärvde det bästa. Nu har de stått och sett på under tio mediokra år både på och utanför planen. De sätter kulturen av girighet, dålig disciplin, obeslutsamhet och osäkerhet och det rinner igenom hela klubben. De vore bäst om de sålde klubben snabbt och effektivt och tillät åtminstone att problemen utanför planen korrigerades så att man kan återställa tonen och kuluren."

"Fotbollen är volatil så resultaten på planen kan vara oregelbundna, men om sakerna utanför planen inklusive ägarnas riktning och ledarskap är perfekt så ger det klubben en bättre chans att lyckas på planen."

Källa: X

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

9 KOMMENTARER

 1. 3 miljarder dollar men vägrade sälja när den summan dubblades i ett bud av Jassim för de ville ha 10 miljarder dollar. Siffrorna går inte ihop, vi kunde blivit av med råttorna och fått en ägare som älskat klubben sedan barnsben. Nu är vi fast med dessa svin

  6
  1
 2. Ja Glazers springer ju runt på planen och lallar så det är klart det är deras fel. Nejdu, det är skrattretande hur United köper spelare efter spelare utan resultat, medan lag som Brighton inte ens har en startelva som är värd 10% av Uniteds, och spelar ut dem. Men ja, det är Glazers fel såklart.

  2
  5
  1. Det som saknas är kärnan av spelare som man bygger laget runtom. Spelare som inte tar åt sig äran utan vill höja andra spelare, de som vill vara i klubben utan att bli mång-miljardärer i slutändan. Fletcher, O’Shea-typer som gör grovjobbet så andra kan skina. Till och med Rooney när han var utav våra absoluta superstars, han ville ha framgången och vek sig för att andra skulle skina där han gjorde grovjobbet som behövdes för att andra skulle få äran med mål.

   När man har en grund kärna av spelare som tar detta arbetet så kan man addera spelare hit och dit, utan att tappa framgångar. Sportcheferna som blivit tillsatta av Glazers har inte denna förmågan att se detta. De har så mycket pengar att röra sig med att de glömt bort vad som gör ett vinnande lag till ett vinnande lag. Allting i slutändan faller tillbaka på Glazers. De står för en rutten kultur där man adderar noll och tar ut så mycket man kan.

   Spelare kommer för pengarna och kämpar tillräckligt mycket för att få ut den summa som gör att de blir rika. Vad för framgångar vi har som klubb spelar mindre roll när det är deras framtid som säkras. Flera vill ha framgången men det märks inte, för de kan inte göra grovjobbet själva utan att bli överspelade och lämnade ensamma att se vilse ut då de kommer i fel position i och med deras försök att arbeta för andra. Framgången vi hade under Ferguson kom för vi hade den kärnan jag precis förklarade, man kunde därtill addera vem som helst så länge andra spelade för klubben och laget. Sancho är rutten. Maguire är rutten. Älskar spelarna som vunnit mycket som Varane och Casemiro, men är de här för hjärtat säger att de ska vara här? Nej. Går de den extra milen för klubben? Kanske, kanske inte. Troligast det senare. Att bygga om med den rätta spelarbasen kommer ta oss 5-10 år, men då måste det vara utan Glazers.

   Känner avsky inför din likgiltghet när det gäller Glazers. Men du har också rätt till en åsikt.

   3
   2
   1. Håller med om att en kärna saknas totalt. Folk skriker att Bruno är en kärna, men jag vetefan om han är det. Allt han gör är att gnälla på allt och alla, filmar och tjuter som en liten unge när han inte får som han vill. Men det kanske är en kärna, vad vet jag?

    Jag gillar inte Glazers, inte ett dugg faktiskt. Jag orkar bara inte gnälla, för det spelar föga roll vad jag tycker om den saken. United får gärna säljas för min del till vad som helst, men inte till någon arab, då skiter jag i detta för då är allt dött och begravet. Och det spelar ingen som helst roll om han är en ”supporter” av United sedan han föddes. Det är ju tydligen alla som kommer. Tomma floskler som alla slänger sig med nu för tiden, men betyder inget!

    4
    0
    1. Finns två stycken som lagd bud. En är hatad av sida egna fans i Nice, utbuad och avskydd. Den andra visar sig i United ställ som ett barn på bilder, vilket säger mig att det var hans klubb från barnsben. Finns inga flera alternativ. utbuad eller arab som älskar klubben. Du är i minoritet, de som inte vill ha Jassim.

     Vi andra har stått ut med Glazers så länge utan att lämna eller överge klubben i våra hjärtan. Vi har blivit miss skötta under så låg tid men direkt när en arab kommer på tal så skulle du lämna. En amerikan som inte kan någonting om fotboll är då bättre än en arabisk ägare som älskar klubben. Galet. Helt galet.

     1
     0
     1. Vem säger att OllE är i minoritet? Du och dina polare?
      Jag har aldrig varken hört eller direkt läst att MAJORITETEN av ALLA United fans vill ha en arab som ägare. Mycket möjligt att man väljer det som är minst skit för klubben.
      Om United väljer fuskarens väg, dvs pengarna får bestämma, då gör jag som OllE och SKITER i allt som har med fotboll att göra med. Det kommer INTE bli samma klubb som vunnit mängder med titlar genom åren. För min del får United harva runt i 30 år utan att vinna ett skit, så länge klubben beter sig schysst och försöker alla fall följa regelverket. Eller vill MAJORITETEN att United skall bli som City och hitta varenda kryphål som finns och inte finns BARA för att laget vinner?

      1
      1
     2. Ja han är en United supporter, helt klart, du har övertygat mig. In med pengarna nu så vi blir lika äckliga som City, Newcastle och PSG. Du har rätt.

      Är jag i minoritet? Jahopp då vet jag👍 Ska jag ändra åsikt då eller vad menar du?

      Det är inte bara läget i United som är orsak till att jag skiter i detta. Det är läget i hela toppfotbollen. Den är så vidrig, pengar är allt. Hjärta finns inte längre. Håll i du om du älskar denna utveckling.

      0
      1
     3. Jensen

      Håller med dig angående att United gärna får harva vidare utan arabpengarna, känns mycket bättre. Skulle de ramla ut PL skulle jag inte bry mig det minsta heller, jag skulle stå kvar. Bara det lilla hjärtat finns kvar utan alla dopade triljarder.

      1
      1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen