post image

Neville: Den här veckan har gjort Rangnick starkare

Skriven av: admin
Publicerad 2022-01-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville säger att Manchester Uniteds senaste segrar kan vara början på en mer positiv period för laget. 

Manchester United har ännu inte klickat helt under Ralf Rangnick. Man har ofta sekvenser eller hela halvlekar som ser lovande ut, men man har ännu inte visat upp något helt övertygande framträdande under 90 minuter. Man har dock två raka segrar i Premier League – mot Brentford och mot West Ham – och Gary Neville tror att det kan vara början på en mer positiv period.

”Tuffa matcher – jag säger tuffa matcher, men ändå matcher man tänker att Manchester United ska vinna. Men på sättet de spelat så är man inte säker längre. I första halvlek mot Brentford så hade de tur, men hittade sedan rätt (i andra halvlek) och i andra halvlek mot West Ham så hände det en del saker till deras fördel.”

”Jag tror Ralf Rangnick kommer ur den veckan starkare än han startade veckan pga av händelser som skett. Jag tror alla sett vad som hänt och att det backar upp honom. Jag tycker han känns starkare och mer i kontroll än vad han kanske gjorde för en vecka sedan. Det där målet i sista sekunden (mot West Ham) var ett viktigt mål. Ett stort mål för klubben och ett stort mål för målskytten (Rashford). Det var viktigt.”

Källa: MEN

.

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen