post image

Moyes: Hoppas han överväger oss

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

David Moyes ger en uppdatering om Jesse Lingards framtid. "Jag hoppas han överväger oss om han får lämna" säger skotten. 

Lingard har gjort stor succé under sitt lån i West Ham och klubben tros vara mycket angelägna om att behålla honom permanent. 28-åringen har gjort nio mål och fyra assist på sina 10 första matcher för Hammers och igår tilldelades han utmärkelsen Premier Leagues bästa spelare för april månad.

Vad som kommer hända efter säsongen är oklart. Återvänder han till United, stannar han i West Ham eller säljs till någon annan klubb?

David Moyes medger att han ännu inte vet, men är hoppfull om att Lingard ska vilja bli kvar:

"Han har kommit till ett lag med mycket bra anda och vi gör fina saker. Han har adderat till det och gett oss ännu en dimension. Vi har gillat att ha honom här och jag är säker på att han gillat att vara här också, för han har gett mycket."

"Han är tillbaka i Englands trupp och jag hoppas han får följa med till EM och sedan får vi veta om han kommer vara en Manchester United-spelare eller inte nästa säsong. Jag är inte säker på hur realistiskt det är. Jag hoppas Jesse har trivts här. Men han är en Manchester United-spelare och det är upp till dem att besluta vad de vill göra med honom. Om de släpper honom så hoppas jag han överväger oss."

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen