post image

"Mourinho konfronterade mig vid fruktosten"

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Henrikh Mkhitaryan ger en inblick i hur livet som spelare kunde vara under Jose Mourinho, under deras tid i Manchester United.

Mkhitaryan köptes av Mourinho från Dortmund sommaren 2016, men lyckades aldrig något vidare i United. Han byttes i ett rakt byte mot Alexis Sanchez under januarifönstret 2018, men även Sanchez blev en flopp. Kanske bland de större i modern historia. Och inte heller Mkhitaryan lyckades något vidare i sin nya klubb, även om den övergången inte var lika högprofilerad.
Nu är Mkhitaryan likt Chris Smalling utlånad till Roma och i en intervju med Forza Roma drar han sig till minnes hur livet under Jose Mourinho kunde vara:

"En gång såg Mourinho mig vid frukosten och sa: "Pga dig så kritiserar pressen mig nu." Jag svarade: "Är det så mr? Det är inget jag gör med flit." I Manchester United var det paparazzis tre dagar i veckan. De filmade en så fort man satte sig i bilen. Hur man var klädd... När man kom till träningsanläggningen var de redan där. Varenda steg man tog var bevakat."
Stämningen i United känns ju något mer harmonisk under Solskjaer än under Mourinho. Mourinho kritiserade ofta spelare i det offentliga och rapporterna om osämja i omklädningsrummet avlöste varandra. Antagligen med en stor dos sanning som grund. Solskjaer må ha sina kritiker, men han har skapat ett lugn och en god stämning i truppen och runtomkring Manchester United.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Solskjaer gör det där väldigt bra faktiskt, så man bör göra.
    Mourinho har säkert sanning när han pratar, men han är inte en mes när det gäller sånt, han säger rakt av vad han tycker. I Man united måste man ha en bra bild utåt i media på grund av vår stora fanbase världen över.

    1
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen