post image

Mourinho: Jag är ingen fiende

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jose Mourinho räknar med ett bra mottagande från Manchester Unitedfansen då han i kväll återvänder till Old Trafford som manager för Tottenham. 

Det var nästan exakt ett år sedan Mourinho fick sparken från Manchester United och i kväll återvänder han till Old Trafford – fast som manager för Tottenham. Under den sista tiden i United så blev stämningen allt mer infekterad kring Mourinho och fler och fler fans ville se honom lämna, men han förväntar sig ett gott mottagande då han kliver in på arenan i kväll.
”Jag är ingen fiende, men jag är coachen som kommer försöka vinna över Manchester United. Det är nog så de kommer se på mig tror jag. Ole Gunnar Solskjaer är killen som försöker vinna matchen för Uniteds fans så självklart kommer de ge honom support, inte mig.”
”Jag tror jag får ett bra välkomnande men sedan under matchen så kommer stödet vara riktat mot Solskjaer. De älskar sin klubb, så de älskar också Solskjaer. Under matchen så förväntar jag mig att de glömmer mig och att de stöttar sitt lag. ”

Under sin tid i Manchester United så bodde Mourinho på stadshotellet The Lowry och det var ett bekvämt liv som han trivdes mycket bra med, säger han inför återkomsten till staden.
"Jag hade varit olycklig om jag hade varit ensam i ett hus. Jag hade behövt städa och det vill jag inte göra. Jag hade behövt stryka och det vet jag inte hur man gör. Jag hade behövt laga mat och det hade bara blivit stekta ägg och korv - för det är den enda jag kan göra."
"Jag bodde i en otrolig lägenhet. Det var inte ett rum.. Det var bara min hela tiden och det var inte så att jag behövde byta efter en vecka. Det var min. Det var som en egen lägenhet fast med "jag vill ha en kaffe latte tack" eller "Jag orkar inte gå ned och äta, kom upp med maten."
"Om jag tittade på fotboll eller jobbade med någon av mina assistenter så kunde jag bara be dem att komma upp med mat. Jag hade allt. Om jag hade bott ensam i en lägenheten så hade det varit väldigt annorlunda. Jag hade det mer än bra där."
Källa: Sky Sports
 
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen