post image

Möjlig startelva och 25-mannatrupp till nästa säsong

Skriven av: admin
Publicerad 2023-06-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Såhär skulle Manchester Uniteds trupp kunna se ut till säsongen 2023/2024. 

Manchester United går ett viktigt transferfönster till mötes – En klassanfallare, en mittfältare och en målvakt tros vara prio. Möjligen också en mittback, beroende på vad som händer med Harry Maguire.

Harry Kane och Victor Osimhen är anfallarna som länge varit starkast länkade med United. Två riktiga världsklasspelare. Men de senaste veckorna har United länkats allt starkare med Atalantas unge dansk Rasmus Hojlund, som i vintras medgav att han är ett stort Manchester United-fan.

Manchester Evening News har rapporterat att Erik ten Hag redan hållit flera videosamtal med Hojlund och tidningen menar också att man redan är överens om de personliga villkoren med Mason Mount - som sägs vara mittfältaren som toppar listan. Och trots De Geas stundtals mycket fina säsong så har Ten Hag på sistone klargjort att det inte är säkert att spanjoren är förstavalet framöver. United länkas med flera möjliga målvaktsvärvningar, bl.a Brentfords David Raya och Portos Diogo Costa.

Såhär skulle en startelva / 25-mannatrupp se ut nästa säsong, enligt Manchester Evening News.

Costa, De Gea, Heaton; Dalot, Wan-Bissaka, Varane, Lindelof, Martinez, Fernandez, Shaw, Malacia; Casemiro, Eriksen, Fred, Mount, Mainoo, Fernandes, Van de Beek; Antony, Amad, Sancho, Rashford, Garnacho, Martial, Hojlund.

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen