post image

Mirror: Sänkt pris på Koulibaly

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Mirror så är Napoli redo att acceptera ett lägre pris för Kalidou Koulibaly. 

Koulibaly har länge länkats med Manchester United och många menar att han vore den perfekta mittbackskollegan för Harry Maguire. Napoli har dock uppgets vilja ha en rejäl summa pengar för den 29-årige senegalesen – omkring £80 miljoner eller mer – men Mirror rapporterar nu att klubben hade accepterat bud på £65 miljoner i sommar.
Enligt rapporten är det dock Manchester City som är den mest troliga destinationen, strax före Liverpool. Manchester United nämns faktiskt inte ens i den artikeln.
Koulibaly pratade nyligen själv om framtiden, då han sa.
I fotboll vet man aldrig vad som kan hända. Men jag har aldrig pratat med Napoli om att lämna. Om vi måste hitta en lösning så kommer vi göra det, men jag har aldrig pratat om transfermarknaden. Jag läser också i tidningarna om min framtid. Men jag vill bara tänka på att spela.”
”Jag är 100% committad till Napoli och det stör mig att jag varje dag länkas med olika europeiska klubbar. Vi får se vad presidenten beslutar om och om han vill förlänga mitt kontrakt, vilket skulle ge mig möjligheten att avsluta min karriär här. Just nu har jag ett tre års-kontrakt och jag tänker inte på något annat än Napoli.”

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Tycker vi borde satsa på alaba. Han spelar just nu som mittback i batern och kan göra detsamma för oss. Samt att han då även kan agera backup till shaw ifall han går sönder vilket brukar ske 3-4 ggr per säsong.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen