post image

Mirror: Sancho vill till United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jadon Sancho föredrar Manchester United framför både Liverpool, Manchester City och Chelsea skriver The Mirror. 

Sky Sports rapporterade igår kväll att Sancho med stor sannolikhet lämnar Dortmund i sommar och att både Manchester United och Chelsea är intresserade av spelaren. Enligt Sky vill Dortmund ha minst £100 miljoner för 19-åringen (Mirror skriver £120m)
Sky skriver även att Manchester City har optionen att matcha bud. Sancho kom till Dortmund från Citys akademi 2017 och i och med försäljningen så beviljades man rätten att meddelas om bud inkommer på spelaren och rätten att matcha budet innan det accepteras. Dvs City har ingen förtur eller dylikt. Endast rätten att hållas underrättade. Men enligt Sky så är City i dagsläget inte intresserade av att signa Sancho.

Samtidigt skriver The Mirror att Sanchos preferens är Manchester United och att han är redo att nobba andra storklubbar för en flytt till Old Trafford. Enligt Mirror så är United redo att göra Sancho till en av klubbens bäst betalda spelare med en veckolön på omkring £200 000 och inte minst så vill man göra honom till lagets "poster boy" dvs affischnamn/stora stjärna.
Chelsea är som bekant också intresserade av Sancho, men man uppges nu ha kommit överens med Ajax om en affär värd £40 miljoner för Hakim Ziyech för sommaren. Det kan komma att påverka deras jakt på Sancho. Enligt Mirror är de fortfarande intresserade dock. Men det är United som ligger bäst till för att signa spelaren, skriver tidningen.
Också Liverpool har länkas med Sancho och Mirror skriver att man har kontaktat Dortmund i ärendet. Men även om Jurgen Klopp är en stor beundrare av Sancho, så har Liverpool många anfallsalternativ att tillgå och en väldigt ordinarie anfallslinje bestående av Firmino, Salah och Mané. Tidningen skriver att Klopp dessutom är angelägen om att inte hindra de unga spelarna Curtis Jones, Harvey Elliott och Rhian Brewsters väg mot förstalaget.
Huruvida United kommer lyckas säkra Champions League-spel till nästa säsong återstår att se och misslyckas man så kan affären komma att försvåras, men det tros inte bli helt avgörande och man jobbar redan på att säkra hans signatur. Enligt Mirror så föredrar Sancho - som gjort 12 mål och 13 ass på 19 matcher denna säsong -  Old Trafford framför både Stamford Bridge och Anfield.
Källa: Mirror, Sky Sports
 
 

Kommentarer till artikeln

13 KOMMENTARER

  1. Gör klart övergången innan sommarfönstret, så han inte kommer in i slutet av fönstret som alla andra värvningar på sistone. Han kan nog helt klart hjälpa till att lyfta United till toppen där de hör hemma!

    14
    1
  2. Herregud! Chelsea lyckas knyta till sig ziyech för £40 millar!! Det är ett riktigt jävla kap med tanke på hans kvalitéer och dagens marknad. Fattar inte varför inte vi gjorde ett försök att värva honom för det är precis den typen av spelare vi behöver..Sancho kännas som en dröm som är svår att uppfylla speciellt utan champions league..

    7
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen