post image

Mirror: Klubbarna planerar inför omstarten

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Mirror så är Premier League-klubbarna hoppfulla om att kunna starta igång ligorna igen andra veckan i juni. 

Premier League jobbar på att hitta en lösning för hur säsongen ska kunna spelas klart. Det återstår över 100 matcher totalt, inklusive FA Cupen och huruvida de kommer kunna spelas hänger givetvis på coronapandemins utveckling i landet och huruvida myndigheterna lättar på befintliga restriktioner eller inför nya restriktioner.
Mirror skriver att klubbarna fortfarande är hoppfulla om att kunna börja träna igen i maj månad och enligt tidningen finns en ökad optimism kring att man ska kunna återuppta säsongen andra veckan i juni, runt den 13:e juni. Om så blir fallet återstår att se, men om och när ligorna återupptas så kommer det bli inför tomma läktare och möjligen på neutrala arenor.
Premier League-klubbarna och de ledande organen inom om engelsk fotboll kommer hålla ett nytt möte under fredagen för att diskutera hur man går vidare.
Den franska högstadivisionen Ligue 1 och andradivisionen Ligue 2 meddelade igår att man ställer in säsongerna. Detta efter att premiärminister Edouard Phillipe meddelat att inga större idrottsevenemang kommer kunna genomföras förrän i september.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen