post image

Meulensteen: Det United verkligen behöver

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

F.d Manchester United-coachen Rene Meulensteen tycker att Manchester United behöver en 9:a mer än något annat. 

Både Rashford, Martial och Greenwood levererar och har gjort över 50 mål tillsammans denna säsong, men Uniteds f.d förstalags-coach, Rene Meulensteen påpekar att ingen ur den trion är en renodlad anfallare och hävdar att United bör investera i en riktig striker snarare än att lägga stora pengar på Jadon Sancho.
”De hämtade in Ighalo som en spelare som kunde hjälpa dem i vissa lägen och han har ju faktiskt gjort väldigt bra ifrån sig. Men tittar man på de andra spelarna där – Rashford, Martial så är de inga renodlade anfallare. Det är samma sak med Greenwood. Många chanser och mål kan skapas ifrån kanterna – även Sancho är samma typ av spelare.”
”Det jag tycker att Man United saknar är en anfallare av samma kaliber som Robert Lewandowski. Någon som kan hålla linjen, länka – men den typen av spelare som kan avsluta både utanför och i straffområdet är svåra att få tag i. £50 miljoner för Sancho, är det för mycket? Kollar man på vad United har för kantspelare så undrar jag om det det verkligen är där man vill förstärka?”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Är inte Greenwood egentligen mer av en 9a än kantspelare? Bara att kanten är där det funnits utrymme för en startplats hittills? Annars kan jag hålla med Meulensteen, även om Martial gjorde Hattrick härom veckan, så tycker jag inte han håller som toppanfallare i ett lag som ska utmana om ligan och champions league.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen