post image

Merson: Om de hade varit City så hade Young Boys inte rört bollen

Skriven av: admin
Publicerad 2021-09-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Merson på Sky Sports är kritik till Manchester Uniteds säsongsinledning. 

United imponerade stort i matchen mot Leeds, premiären av Premier League på Old Trafford då man vann övertygande med 5-1. Men sedan dess har det inte sett lika övertygande ut, trots att resultaten ofta i slutändan gått Uniteds väg. Igår mot Young Boys stod man dock för en bedrövlig insats där man trots en man mindre i majoriteten av matchen borde gjort en bra mycket starkare prestation. Istället blev det förlust med 2-1.

Paul Merson på Sky Sports poängterar att United inte inlett säsongen bra och att ett lag som Manchester City ändå hade dominerat matchen om man befann sig i ett läge som det United gjorde i går nere i Schweiz.

"Manchester United kom inte över sin egen planhalva. Om det hade varit Manchester City med tio man så hade inte Young Boys rört bollen. Titta på bytena. Man vill att bollen går åt andra hållet, för om bollen går åt andra hållet så kan inte motståndarna pressa matchen så. Det var allt Young Boys gjorde. De tryckte upp hela laget eftersom det inte fanns något hot på defensiv planhalva. Utan det hotet så kommer man inte vinna många matcher."

"Om man ska ta av Ronaldo, sätt då in Mason Greenwood - han har snabbheten. Manchester United har inte kommit igång. De hade en väldigt tur mot Wolves. Mot Newcastle, när det stod 1-1 så kunde matchen gått hur som helst. Det kunde lätt ha gått Newcastles väg."

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen