post image

Merson: Kommer kosta £700 miljoner

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Merson säger att det i dagsläget inte lär vara många som vill ha jobbet som manager för Manchester United och att renoveringsnotan för att få laget på rätt bana igen, skulle landa på omkring £700 miljoner och innebära minst sju nya spelare in

Ole Gunnar Solskjaer får det allt tuffare och även om indikationerna från styrelsen är att han ska få tid och förtroende, så återstår det att se hur länge de faktiskt vågar vänta när United faller i den takt som just nu sker. Många menar dock på att problemen aldrig kommer lösas förrän styrelse och ledargrupp byts ut, men första anhalt innan det sker lär sannolikt vara ännu ett managerbyte.
Tänkbara ersättare som nämnts på sistone är Brendan Rodgers, Max Allegri och Mauricio Pochettino, men Sky Sports-experten Paul Merson har svårt att se att någon egentligen nu vill ha det en gång så eftertraktade jobbet då det kommer krävas orimliga investeringar för att bygga om.
"Vem ska ta jobbet? Det här var en gång drömjobbet. Det var England och Man United. Nej jag ser ingen kö ringla sig runt hörnet. De är en miljon mil bort just nu. Det här kommer kosta £700 miljoner. Om någon som Allegri kom in så skulle han vilja ha £700 miljoner. De behöver sju spelare" säger Merson.
Källa: Mirror, Sky Sports

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Spelar ingen roll hur mycket pengar som läggs om det inte läggs på rätt spelare. Räknade lite snabbt på det och United har sen Ferguson (13/14 fönstret) lagt €1.008,5m, dvs närmare 11 miljarder kronor spritt på 22 spelare och de har aldrig varit längre ifrån en toppfyraplats och än mer en ligatitel. Laget har investerat flera miljarder utan att avancerat något alls. Visst att vinna Europa League är ju kul, om man är ett topp4 lag i Spanien/Italien/Tyskland men inte för United. Det är en klen tröst och inget annat.

    5
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen