post image

Mer från Raiola om Pogbas framtid

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Mino Raiola ger ytterligare en uppdatering om Paul Pogbas framtid. "Han vill spela på den högsta nivån och utmana om titlar" säger agenten till Tuttosport. 

Pogbas agent Mino Raiola pratade häromdagen med italiensk media och sa att ”Italien är som ett hem för Pogba och att han gärna skulle återvända till Juventus.” Nu har ett längre stycke ur den intervjun publicerats i engelska tidningar.
Raiola säger till den Turin-baserade tidningen Tuttosport:
”Han har aldrig förlorat sitt leende, men såklart så går inte en så stor spelare till Manchester United bara för att sedan inte utmana om Champions League och Premier League-titlar. Det vore skitsnack av mig att att inte medge att Paul vill vara på den högsta nivån.”

"Pogba kommer nu först och främst ge sitt yttersta (under resten av säsongen) och sedan får vi se i slutet av säsongen om han kommer bli kvar eller inte. Jag pratar mycket med Pavel Nedved och Juventus om många saker - inklusive Pogba och andra spelare."
"Man måste få information, se vad som händer, sätta några hypotetiska (scenarion), drömma lite.. Utöver Juventus så finns det också andra klubbar som vill ha Paul, men just nu är han med Manchester United. Ingenting är omöjligt på transfermarknaden - det har Juve, PSG och Real Madrid redan bevisat. Att uppnå omöjliga saker är en del av industrin."
Pogba har tillbringat veckan i Dubai där han tränat på egen hand, medan resten av laget varit i spanska Marbella på träningsläger.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

  1. Och Raiola bara fortsätter på den inslagna vägen och han är anställd av Pogba, många verkar tro att det är tvärtom. Allt han gör är godkänt av Pogba. De är så desperata att få till en flytt att Raiola ska uttala sig i tid och otid. Nä sälj han till sommaren och försök inte övertala honom, han måste bort!

    8
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen