post image

McTominay: Vi måste rensa bort misstagen

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Scott McTominay ger en kommentar om Manchester Uniteds insats mot Arsenal...

United och Arsenal bjöd i går kväll upp till en underhållande match på Old Trafford. United var påkopplat, men saknade kvalité i vissa lägen och trots att Scott McTominay dundrade in ledningsmålet så slutade matchen 1-1 efter att Aubameyang kvitterat för gästerna.
"Jag borde antagligen ha gjort mål på den där nicken, så det var trist" sa McTominay efter matchen. "Vi hade många olika chanser och vi måste vara hänsynslösa framför mål. Jag har sagt att vi måste se till att få fler chanser och skapa mer. Det är något som chefen, Kieran (McKenna) och Michael (Carrick) understryker på träningspassen."
"Vi är Manchester United och allt vi gör blir så väldokumenterat, men vi har en riktigt bra grupp spelare och vi är en sammansvetsad grupp med väldigt väldigt bra laganda. Det är definitivt en besvikelse med alla de möjligheter vi hade i matchen och som vi startade under de 45 första minuterna. För vi höll i taktpinnen och gjorde många saker rätt. Jag tycker vi var värda tre poäng i kväll. Det är små misstag som vi måste börja försöka rensa bort, för de kostar oss matcher och poäng. Alla i omklädningsrummet vet att det här är svårt att ta eftersom vi ledde."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen