post image

McTominay: Vi håller kontakten

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jose Mourinho hade en stor roll i att plocka upp Scott McTominay från akademin till förstalaget och den 22-årige mittfältaren säger att han är evigt tacksam för förtroendet och möjligheten som gavs under förra säsongen. 

McTominay är en produkt ur Manchester Uniteds akademi och numera en etablerad startspelare i Ole Gunnar Solskjaers lag. Men det var under Jose Mourinho som skotten fick sitt genombrott.
McTominay blev något av Jose Mourinhos personliga favoritspelare i Manchester United. Så till den grad att portugisen skapade ett specialpris för McTominay på förra årets Player of the Year Awards. Ett pris som de kallade Managers Player of the Year.
”Han har gjort allt. Han började säsongen i akademin och slutade med att spela stormatcher i Premier League. Jag kände bara att den här grabben kan inte gå hem utan en utmärkelse” sa Mourinho våren 2018.

Och Scott McTominay säger att han är väldigt tacksam för den chansen som gavs och att han forfarande har kontakt med Jose Mourinho.
"Jag gillar inte att prata så mycket om tidigare managers, men Jose är väldigt speciell för mig. Vi håller fortfarande kontakten och han hör av sig efter matcher och så. Så han kommer alltid ha en speciell plats i mitt och min familjs hjärta, för det var han som tog upp mig, han var den som litade på mig och trodde på mig. Jag är skyldig honom en enorm mängd tacksamhet, för utan honom hade jag inte nödvändigtvis varit här nu."
McTominay har under hösten varit en av Uniteds bästa spelare och i flera matcher visat en kämpaglöd som lyst med sin frånvaro hos andra spelare. Men att McTominay blivit en nyckelspelare anser många säger en del om omfattningen av problemen i Manchester United.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Bara jag som tycker McDonalds är totalt värdelös? Och kom inte med att ”Han är en av dom som varit bäst i United den här säsongen” för det säger inte ett skit – att vara bäst i United – just nu..

  6
  3
  1. Lopa,
   Totalt värdelös är väl att ta i. Men speciellt bra har McT inte varit. Inte han heller.
   Kanske kan man säga att han har varit minst dålig av mittfältarna. En geting får McT av fem möjliga. Övriga mittfältare får en halv geting.

   3
   1
 2. Jag tycker att han har gjort det bra, med tanke på hur laget presterar så är det bra gjort att ändå leverera ok fotboll..men vist det är ju inte världsklass direkt.
  Men det finns ingen spelare i hela världen som skulle leverera i man utd idag.
  Längtar knappt till match dag längre man får ju bara ångest av att se laget underprestera. Mc dominerar mittfältet och ändå kan inte våra anfallare måla!

  2
  4

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen