post image

McTominay: Ole är rätt man på rätt plats

Skriven av: admin
Publicerad 2019-09-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Scott McTominay säger att Solskjaer har både en kortsiktig och långsiktig plan för hur han ska ta Manchester United tillbaka till toppen...

Solskjaer tros sitta stensäkert på sin post som manager för Manchester United, trots att det länge sett väldigt skakigt ut och att de positiva tendenserna lyst med sin frånvaro. Klubben tror dock på Solskjaers filosofi och strategi och även Scott McTominay säger att han är säker på att Solskjaer är rätt man för det bevisligen enormt svåra uppdraget att leda Manchester United tillbaka till toppen.
"Det tar tid för en ny manager att komma in. Det kommer inte bara plötsligt klicka och allt faller på plats. När Sir Alex lämnade så skulle det alltid ta tid för klubben att hitta rätt manager och jag tror att vi har rätt manager nu i Ole. Man ser olika eror i fotbollsklubbar - alla går igenom övergångsperioder och det är vad vi gör nu."
"Det är väldig vitalt. Man måste ha den där kontinuiteten i alla klubbar. Nuförtiden så är klubbar villiga att bara sparka managern utan att riktigt tänka på konsekvenserna för hur man ska komma framåt under de kommande fem, sex åren. Ole har definitivt både en plan för det kortsiktiga och det långsiktiga och när man har en sån kille så är det viktigt att stå bakom honom" säger McTominay till The Mirror.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

    1. Är Ole undermålig? Kanske lite synd att ens uttala sig om det när verktygslådan inte fyllts på än? Du kan ta viljan manager som helst, inte ens Guardiola hade gjort det bättre med den truppen som är nu tror jag. Strukturen först, sen värvningspolicyn och den går ju inte på ett transferfönster,det har varit 1 hitils. Låt han få 2-3 fönster på sig sen kan vi utvärdera om Ole håller eller inte.

      0
      0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen