post image

McTominay: Hoppas vi kan bjuda på show

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Scott McTominay ser fram mot dagens match mot Newcastle, men höjer ett varningens finger. "Det här blir ingen lätt match" säger skotten. 

I dag är det Boxing Day – den största fotbollsdagen i England och Manchester United tar emot Newcastle United hemma på Old Trafford. Lagen möttes senast i början av oktober, då på St James´Park och United förlorade matchen med 1-0. Scott McTominay ser fram emot en tuff batalj på Old Trafford i dag, men hoppas på att bjuda annandagspubliken på show.
”Vi har redan mött dem den här säsongen och vi vet att det blir tufft. Vi vet att vi har ett bra lag på pappret, men de är inget lätt lag att spela mot med den managern de har nu och några av spelarna som är på väg upp. De har även en del erfarna spelare. Det är svårt. Det finns inte en enda match i Premier League som är lätt och där man bara kan gå ut och få en enkel seger.”
”Men det är en match vi ser fram emot också. Boxing Day är ju en speciell dag för många människor som är lediga och så. Så förhoppningsvis kan vi ge våra fans en show för mot Newcastle.”
Källa: Manutd.com

.
 
 
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen