post image

McKenna: Då planerar vi att vara tillbaka

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United-coachen Kieran McKenna hintar om när man planerar att vara tillbaka i träning. 

England har varit i lockdown sedan den 23:e mars och datumet för när man planerar att börja lätta på restriktioner är satt till den 7:e maj. Manchester United-coachen Kieran McKenna är hoppfull om att man kan börja återgå till träningen kort efter att restriktionerna börjar lätta:
”Just nu så jobbar vi mot – ta i trä – att restriktionerna ska lätta efter nästa deadline och att vi då kan återgå till någon form av träning. Vi jobbar enligt det schemat just nu, men om vi måste skjuta upp det igen så har vi en plan B och en plan C redan förberedda.”
Hur det blir med säsongen är fortfarande oklart. UEFAs starka rekommendation är att säsongerna spelas klart, men har även medgett att det kan finnas fall där ligor avslutas utan att spelas färdigt. Förhoppningen är fortfarande att Premier League ska kunna återupptas, men det hänger givetvis på utvecklingen – om samhället kan öppnas upp utan att en ny våg av smitta startar och om aktuella direktiv och restriktioner tillåter det.
”Jag personligen och alla andra i personalen och spelarna är angelägna om att spela och alla vill avsluta säsongen” säger McKenna. ”Vi är fortfarande i några cuper med bra chans och vi slåss fortfarande om saker i ligan, så vi vill att den ska spelas klart och det är vad alla hoppas på. Men som sagt, alla sitter i samma båt – hälsa är det viktigaste. Vi kan inte ta stora risker och vi kan inte ta resurser från andra delar av samhället som nu behöver dem mer.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen