Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Paris Saint-Germain skickade direkt till din email.

Paris Saint-Germain tog en riktigt tung skalp då man slog Bayern München på ett snöigt Allianz Arena under onsdagskvällen.

Bayern München går som tåget och är regerande mästare i Champions League, men igår fick de besök av ett supertaggat PSG som trummade på från början till slut i en intensiv och underhållande match.

Formstarka Kylian Mbappe öppnade målskyttet redan efter tre minuter och man utökade ledningen efter halvtimmen då Marquinhos satte dit 2-0, assisterad av Neymar – som också assisterade Mbappe vid det första målet.

Hemmalaget lyckades sedan både reducera - genom Eric Maxim Choupo-Moting - och kvittera genom Thomas Müller, men Mauricio Pochettinos mannar var inte nöjda med ett kryss och Mbappe fastställde slutresultatet till seger 3-2 med 22 minuter kvar av matchen.

Segern innebär att PSG nu har övertaget inför vad som lär bli en riktigt spännande retur i nästa vecka. Och som grädde på moset stoppade man även Bayern från att sätta nytt rekord på 20 cupmatcher (europeiska) utan förlust.

Källa: Sky Sports

Bild: Bildbyrån