post image

Ander Herrera: De rika vill stjäla det som folket har skapat

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Paris Saint-Germain skickade direkt till din email.

Ander Herrea ger sin syn på den nya europeiska Superligan. "Om det här blir verklighet så är drömmen över. Då är det slut" säger spanjoren. 

Reaktionerna runtom fotbollsvärlden är starka på uppgifterna om den nya Superligan som är på väg att bildas av Europas rikaste klubbar. Tre storklubbar som dock ställt sig utanför projektet är Bayern München, Borussia Dortmund och Paris Saint-Germain och nu kommenterar den f.d Manchester United-spelaren, numera PSG-spelaren Ander Herrera – som en av de första spelarna – det nya utbrytarprojektet.

"Jag blev förälskad i fotbollen, fansens fotboll, med drömmen om att se laget i mitt hjärta tävla mot de största lagen. Om den här nya Superligan blir av, då är dessa drömmar slut. Illusionen hos fansen till de klubbar som inte är jättar om att kunna spela i de bästa turneringarna kommer då vara borta."

"Jag älskar fotboll och jag kan inte hålla tyst om det här. Jag tror på en förbättrad version av Champions League, men inte på att de rika ska stjäla vad folket har skapat - och det handlar om den vackraste sporten på den här planeten."

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Paris Saint-Germain senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Samtidigt spelar han i en klubb som ägs av Qatar. Det större problemet har grott länge och ligger inte bara i de lag som är med i ligan. Men om United verkligen spelar i ligan till slut kan jag säga att jag är klar med klubben jag älskat sedan jag var barn.

    0
    5

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen