post image

PSG redo att erbjuda Kylian Mbappe monsterkontrakt

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Paris Saint-Germain skickade direkt till din email.

Enligt den engelska tidningen Daily Mail planerar Paris Saint-Germain att erbjuda Kylian Mbappe ett monsterkontrakt för att skrämma bort klubbar som Liverpool och Real Madrid.

Kylian Mbappe köptes av PSG direkt efter den där genombrottssäsongen i Monaco 2017 och han har sedan flytten på allvar etablerat sig som en av världens bästa och mest spännande spelare. Men den nu 22-årige anfallaren har bara lite över ett år kvar på sitt kontrakt med PSG och han förväntas bli en av sommarens stora transfersåpor.

Det har under säsong ryktats mycket om intresse från både Liverpool och Real Madrid, men den franska tidningen LÉquipe skriver nu att PSG planerar ett monsterkontrakt i ett försök att hålla kvar Mbappe. Tidningen menar att man kommer vara redo att ge honom ett nytt kontakt med en lön på £25 miljoner per år, och det är en summa som både Liverpool och Real kan få svårt att matcha.

Mbappe själv pratade tidigare under säsongen om sin framtid, i en intervju med Telefoot.

"Vi för samtal med klubben. Jag har sagt att jag reflekterar - för om jag skriver på så investerar jag mig själv långsiktigt i PSG. Och jag trivs väldigt bra här. Jag har alltid varit lycklig här. Fansen och klubben har alltid hjälpt mig och jag kommer alltid vara väldigt tacksam."

"Jag måste fundera på vad jag vill göra under de kommande åren. Var jag vill vara. Och det är så jag kommer reflektera över det. Och ja, jag kommer snart vara tvungen att fattat ett beslut men just nu funderar jag. Om jag hade svaret här i dag så hade jag gett er det. Det handlar inte om att jag vill ta upp tid, men det måste verkligen tänkas på. Jag vill inte skriva på ett kontrakt och sedan ett år senare vill jag lämna eftersom jag egentligen inte ville skriva på kontraktet. Om jag skriver på så är det för att stanna och därför krävs eftertanke."

Mbappe har hittills gjort 28 mål på 33 framträdanden för PSG under den pågående säsongen.

Källa: Daily Mail

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Paris Saint-Germain senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester City
Manchester United
Manchester United
Liverpool
Real Madrid
Liverpool
Arsenal
Bayern München
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen