post image

Lewandowski länkas med flytt. Här är prislappen

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Sky Germany så har flera stora klubbar visat intresse för Bayern Münchens superanfallare Robert Lewandowski inför sommarfönstret. 

Robert Lewandowski fortsätter leverera på högsta nivå trots att han nu hunnit fylla 32 år och har denna säsong gjort hela 36 mål i tyska Bundesliga och leder skytteligan stort. Och Sky Germany menar nu att flera av Europas toppklubbar visat intresse för anfallaren inför sommarfönstret.

Sky-reportern Marc Behrenbeck säger dock att man fortfarande jobbar på att få fram information om exakt vilka toppklubbar det är:

"Vi kan inte säga det ännu. Vi researchar det fortfarande, men det är tydligt att marknaden för en 9:a är riktigt het den här sommaren. En del toppklubbar söker ny anfallare. Manchester United till att börja med. I Spurs vet vi inte vad som kommer hända med Kane. Chelsea är inte så nöjda med Tammy Abraham. Real vill ha Mbappe men vill även ha en 9:a. Och FC Barcelona vill också ha en ny 9:a."

Lewandowski har kontrakt med Bayern till 2023 och enligt rapporten skulle det kosta minst £69 miljoner att köpa loss honom i sommar.

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Någon som vågar gå på första stolpen för att dra på sig spelare eller bli målgörare. Saknar en duktig nickspelare offensivt, en targetplayer men som samtidigt har erfarenheten och spurten att hitta löpningarna som krävs. Någon sådan spelare finns inte tillgänglig som jag ser det. Man får välja en attribut som laget saknar och sedan integrera honom så laget spelar på sin 9:a. Har inte sett Andre Silva men kan inte tro att han besitter alla dessa saknade egenskaper som jag söker efter. Får köpa en falsk 9:a annars och gå miste om 15-20 mål per säsong. 🤷‍♂️En yngre Cavani-typ är önskedrömmen.

    2
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Arsenal
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen