post image

Matic: De borde vara stöttande, inte kritiserande

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Nemanja Matic säger att Manchester Uniteds f.d spelare som numera är kommentatorer borde vara försiktiga i sin kritik mot speciellt unga spelare. 

Många av Manchester Uniteds f.d spelare har sadlat om till olika roller inom media. Bl.a Gary Neville, Paul Scholes och Roy Keane syns ofta i rutan i olika paneler på kanaler som Sky Sports och BT Sport och under åren har de ofta varit starkt kritiska till United – speciellt under Van Gaal och Mourinho.
Nemanja Matic tycker att klubbikoner borde tänka en gång extra innan de kritiserar sina arvtagare:
”Det är ju deras jobb att vara med i TV och ha något att säga. Ibland säger de sanningen men ibland kritiserar de unga spelare och det tycker jag inte är bra. Speciellt om man är en f.d Manchester United-spelare som varit i klubben i 10,15,20 år och sedan kritiserar spelarna.. Det är inte bra. Man ska hjälpa spelare om man kan. Men de får antagligen betalt för att jobba där och säga någonting.”

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Matic,
    Han är en smart människa. Klart som fan man utför sitt uppdrag åt den som betalar din lön och utför den som lönebetalaren vill. Om dessa sk specialister inte gör som löneutbetalaren kräver, byts dom ut till bästa match.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen