post image

Mata: Vi kommer göra allt för att vinna

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Juan Mata skickar ett budskap till lagkamraterna i Manchester United inför söndagens stora rivalmöte med Liverpool hemma på Old Trafford. 

På söndag tar United emot Liverpool på OT i Premier League och på förhand känns det inte jätteoptimistiskt för Uniteds del.
Skador på nyckelspelare som Paul Pogba och David De Gea, en 12:e plats i ligan och en historiskt dålig säsongsinledning gör att det inte är mycket som talar för United.. Men Juan Mata lovar fansen att man kommer göra allt för att slå ligaledaren och ta de tre poängen.

"På söndag har vi en chans att ändra dynamiken och vi är alla väldigt motiverade till att få segern. Vi är United. Vi spelar på hemmaplan och vi kommer ge allt vi har för att ta segern som våra fans förtjänar i en så speciell match."
"De dåliga nyheterna är att David inte kunde spela klart matchen (mot Sverige)  pga av skadeproblem, efter att han gjort några fantastiska räddningar. Jag hoppas att det inte är något allvarligt och att han kan vara tillbaka med oss snart."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Varför måste det till en stormatch som denna innan de ska ge allt de har? Varför har de inte gett allt de har i de tidigare matcherna? Man ska ge allt man har i varje match om det är det som krävs för att vinna.
    Jag tror inte de har mer att ge än vad vi har sett hittills. Inte med den truppen vi har och med den skadelistan.

    7
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen