post image

Martial om sitt hattrick

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Hattrick-hjälten Anthony Martial pratar med media efter succén mot Sheffield United. 

United avfärdade lätt Sheffield United hemma på Old Trafford i går kväll och kvällens huvudperson var Anthony Martial. Fransmannen stod för matchens samtliga tre mål – hans första hattrick i karriären och Uniteds första hattrick sedan 2013.
Efter matchen pratade en glad men fåordig Martial med Manutd.com.
”Jag mår väldigt bra. Det är mitt första hattrick i karriären, så jag hoppas på fler. Jag är glad för att laget spelade väldigt bra i dag, så det är bra.”
”De (Pogba och Bruno) är båda bra spelare. På träningarna så tränar vi mycket på samspelet så i dag var en väldigt bra match. Vi skapade många chanser, så jag är glad. 
Rashford och Martial ligger nu på 19 mål vardera för säsongen, men Martial säger att det inte finns någon intern tävling.
”Han gav mig en eller två assist i dag, så det viktigaste är att vinna. Så jag försökte ge honom en chans att göra mål – vi har ingen tävling oss emellan, vi vill bara vinna.”
Så vilket var favoritmålet av de tre?
”Det sista tror jag. Det var ett väldigt bra mål. De första två var också bra mål, som en riktiga 9:a och jag vet att managern blev glad över de målen.”
Och finns det någon personlig målsättning i antal mål innan säsongen är slut?
”Jag vill bara göra fler mål. Om jag kan göra mål i varenda match så gynnar det laget. Jag måste bara fortsätta såhär och hjälpa laget att vinna fler matcher.”
 

Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen