post image

Mandzukic nobbar United?

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den italienska tidningen Calciomercato så föredrar Mario Mandzukic en flytt tillbaka till Bayern München istället för Manchester United. 

Det har tystnat lite kring Mandzukic-till-Manchester-United efter att kroaten för några veckor sedan var starkt länkad med Old Trafford.
Han är alltjämnt utfryst i Juventus och har inte fått någon speltid under Maurizio Sarri. Enligt Sarri har 33-åringen tränat separat enligt en överenskommelse mellan honom och klubben och mycket pekar på att han kommer lämna Juventus under det kommande januarifönstret.

Manchester United behöver anfallskraft och har som sagt varit starkt länkade med Mandzukic, men Calciomerato skriver nu att han själv föredrar en återkomst i Bayern München framför en ny utmaning i Manchester United.
Mandzukic spelade i Bayern mellan 2012-2014. Därefter hamnade han i Atletico Madrid i en säsong, innan han kom till Juventus sommaren 2015.
Manchester United har de senare veckorna länkats med en rad gamla rävar - Mandzukic, Cavani, Müller och Zlatan - som kortsiktiga alternativ med värdefull erfarenhet och rutin. Mer långsiktiga alternativ för Manchester United sägs vara spelare som Timo Werner och Erling Braut Håland.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen