post image

Mandzukic kan komma innan januari

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den italienska tidningen Tuttusport så kan Mario Mandzukic anlända i Manchester till och med innan januarifönstret öppnar. 

Mandzukic är en av de många anfallare som sägs kunna hamna i Manchester United i vinter och det ryktas om att man redan nu har ett muntligt avtal om en transfer. 33-åringen har hamnat djupt ned i frysboxen i Juventus, där han inte spelat i ligan denna säsong och där nya managern Maurizio Sarri också valt att inte ta med honom i Champions League-truppen.
Nu hävdar den Turin-baserade tidningen Tuttosport att Mandzukic kan tillåtas flytta till Manchester redan i december för att på så vis hinna bekanta sig med sina nya omgivningar innan transfern officiellt sker och innan han får börja spela för sin nya klubb. Om detta är sant och om Manchester United överhuvudtaget är ute efter kroaten, återstår att se.

United har bara lyckats producera nio mål på åtta ligamatcher och man har inte gjort mer än ett mål per match sedan ligapremiären mot Chelsea, som man vann med hela 4-0. Martial har varit skadad sedan i augusti och Marcus Rashford är långt ifrån någon sorts form och backupen Mason Greenwood bör inte förväntas dra ett för stort lass med tanke på den unga åldern.
Mario Mandzukic är kanske inte den mest spännande värvningen, men han har mål i sig, han besitter stor rutin och skulle kunna komplettera den annars unga anfallslinjen på ett positivt vis.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen