post image

Manchester United bevakar Ben White inför transferfönstret

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt tidningen Manchester Evening News så bevakar Manchester United 23-årige Ben White inför sommarens transferfönster. 

Manchester United tros ha ett antal prioriteringar i sommar när transferfönstret öppnar. En av dessa uppges vara att förstärka backlinjen med en ny mittback. Man har länkats med namns som Jules Kounde, Ibahima Konate, Raphael Varane, Sergio Ramos, Pau Torres och under förmiddagen kopplades man även ihop med Lilles holländske mittback Sven Botman.

Men Manchester Evening News skriver att också Brightons succéförsvarare Ben White ses som ett alternativ. Enligt tidningen så bevakar United 23-åringen inför sommaren och källor har sagt till tidningen att han ser sig själv i en storklubb, som tex Manchester United.

Förra säsongen var han utlånad till Leeds och klubben försökte sedan köpa honom under fönstret förra året, men man fick då tre bud nobbade varav det högsta låg på £25 miljoner. Hans agent sa i samband med det:

"När en klubb inte vill sälja så blir det väldigt svårt. Det fanns en uns av besvikelse, men det passerade fort. Ben är helt fokuserad på Brighton och han vill lyckas bra i Premier League nu."

Och visst har han lyckats bra. Sedan han återvände så har han gjort 31 framträdanden för Graham Potters lag och man är inte speciellt sugna på att sälja honom, skriver MEN. Ett bud på minst £35 miljoner skulle dock kunna få Brighton intresserade, menar tidningen.

 

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen