post image

Maguire: Stor besvikelse

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Harry Maguire ger sin kommentar efter Manchester Uniteds plattmatch mot Bournemouth. Mittbacken summerar matchen med ett ord. "Besviken."

Manchester United tog i dag ett rejält kliv bakåt efter den senaste tidens åtminstone ganska lovande tendenser. Man hade inte mycket att komma med mot Bournemouth på Vitality Stadium och man fick resa hem med noll poäng efter att hemmalaget vunnit med 1-0.
Det var mycket som inte stämde i Manchester United i dag. Försvarsspelet var virrigt och anfallet och mittfältet höll inte måttet på långa vägar och när Josh King snyggt gjorde bort Wan-Bissaka vid segermålet så kom det vid sämsta möjliga tidpunkt, enligt Harry Maguire.

"Besviken" svarade Maguire när han av MUTV ombads summera matchen. "Vi släppte in vid en fruktansvärt dålig tidpunkt efter att ha börjat matchen väldigt bra. Under de första 20 minuterna var vi alla på topp. Vi måste se till att göra mål under en sådan period med flertalet chanser."
"Kvalitén i sista tredjedelen var inte bra nog för att skapa en riktigt klar chans och sedan kom de in i matchen i slutet av första halvlek och det är ett riktigt dåligt tillfälle att släppa in ett mål sådär precis innan halvtid."
"Det är antagligen det värsta man kan göra. Det är en besvikelse att vi inte lyckades i andra halvlek. Med tre bortasegrar så hade vi självförtroende när vi gick in till matchen. Men i slutändan känner vi oss väldigt besvikna."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Jag har nu påpekat detta 3-4 gånger, Maguire spelar bara sämre och sämre. Att vara den där stabila klippan, har försvunnit helt. Om detta beror på att Lindelöf spelar ännu sämre, låter jag vara osagt. Nu låter jag som värsta tjatbitch, men nånting är fundamentalt fel i United som gör att inköpta stjärnspelare slutar vara stjärnspelare efter en viss tid hos oss. Kan nån smart jävel här inne förklara mig varför?

    2
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen