post image

Maguire: Jag är säker på att jag kommer få mycket speltid i år

Skriven av: admin
Publicerad 2023-09-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Harry Maguire pratar om sin situation i Manchester United och varför det inte blev någon flytt till West Ham. 

Harry Maguires form har varit mycket svag under de senaste åren och han är numera att betrakta som femteval på mittbacken i Manchester United och det finns inte mycket som tyder på att han kommer få mer speltid än förra säsongen.

I somras var han nära en övergång till West Ham sedan United och West Ham kommit överens om en prislapp på £30 miljoner, men transfern kollapsade efter att Maguire och United inte lyckades nå en överenskommelse om kompensationen för det som återstod av kontraktet.

I en intervju med Express pratar han om sin situation i United och hävdar att han känner sig hoppfull om att få mycket speltid när matcherna nu börjar dugga tätt.

"Jag vet att det kommer skrivas mycket om mig när jag inte startat någon av våra fyra första matcher. Jag vill spela matcher, jag vill spela fotboll. De första fyra veckorna var tuffa eftersom vi bara hade en match i veckan och managern tog inte ut mig, men vi har många matcher framöver och jag är säker på att jag kommer spela många matcher."

Och om den där kollapsade övergången till West Ham, säger Maguire:

"Hur ska jag beskriva det? Vi lyckades inte nå en överenskommelse. United var glada över att jag stannade och jag var nöjd med att stanna och slåss om min plats. Det vill jag göra och varje gång jag tränar eller spelar så kommer jag ge allt."

Trots brist på speltid i United så fortsätter Gareth Southgate att ge Maguire chansen i England och Maguire menar att han känner sig som en viktig kugge i landslaget.

"Gareth har varit briljant mot mig sedan jag gjorde min debut. Han säger: "fortsätt spela bra, fortsätta göra jobbet för England och fortsätt hjälpa oss bli bättre." Självklart vill man spela varje vecka och få in den där rytmen. Det hjälper ju. Men ärligt talat så känner jag mig bra. Han spelade mig i VM och jag tycker jag gjorde ett fantastiskt VM, trots att jag inte hade spelat så många matcher (för United)."

"Jag avslutade förra säsongen med två väldigt starka framträdanden för England och jag har spelat i alla fem matcher som hjälpt oss till vår position i kvalgruppen, men jag måste fortsätta prestera när jag blir uttagen."

Källa: Express

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen