post image

Maguire: Den mest talangfulla jag spelat med

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Harry Maguire säger att Marcus Rashford är den mest talangfulla spelaren han någonsin spelat med. 

Rashford slog igenom stort redan 2016, men karriären och utveckligen har väl kanske haltat lite under senare år – med brist på speltid och förtroende under Jose Mourinho.
Solskjaer har dock gett Rashford stort förtroende och den här säsongen har han fått något av en pånyttfödelse, mognat, tagit en tydlig ledarroll och börjat leverera många mål som aldrig tidigare i karriären.
Harry Maguire – som är kapten – säger att Rashford är en av ledarfigurerna i klubben och att han är den mest talangfulla spelaren han någonsin spelat med.
”Som klubb behöver man en kapten som man litar på, men man måste även sprida ut ledarskapet i gruppen” säger Maguire till United Podcast. ”Han finns alltid tillgänglig. Jag tycker man kan se det både på planen och utanför planen, med tex hans välgörenhetsarbete – vilket är härligt att se.”
”Och på planen så så har verkligen imponerat på mig. Han är den mest talangfulla spelaren jag spelat med. Jag har alltid talat så väl om Marcus när jag spelat med honom i England. Jag tror han kommer ha en exceptionell karriär. Jag vill inte lägga för stor press på honom, men jag tror han kommer bli en fantastisk spelare för Manchester United – som han är nu.”

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen