post image

Maguire: De var skräckinjagande

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Harry Maguire säger att Manchester Uniteds offensiva linje numera inger känslan av målgaranti. 

Manchester United har haft en riktigt bra vecka. Först slog man Tottenham hemma på Old Trafford med ett starkt framträdande och i går bortaslog man Manchester City med ett ännu starkare framträdande.
Uniteds offensiva kvartett – Rashford, Lingard, Martial och James hade återigen en mycket bra dag på jobbet och Maguire tycker att frontlinjen såg skräckinjagande ut.
”Väldigt stolt över att leda grabbarna ut på Etihad och ta de tre poängen. Det var en viktig match för oss – vi känner att vi i år inte alltid fått med oss resultaten i vissa matcher där vi förtjänat tre poäng, men i de senaste två matcherna tror jag inte att någon kan ifrågasätta att vi förtjänat båda segrarna.”

"Under den första halvtimmen var den offensiva kvartetten skräckinjagande. Under den senaste månaden så har min känsla när jag tittar på anfallarna varit att jag vet att de kommer göra mål. I början av säsongen så gjorde vi inte direkt fler än ett mål per match, men nu har vi gjort flera mål under några matcher. De är ett stort hot. Toppspelare med stor talang. Man måste se över sina egna resultat. Topp-fyra är inom räckhåll, men vi kommer fortsätta försöka bli bättre."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen