post image

M.E.N: United räknar med svårt januarifönster

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Manchester Evening News så har högt uppsatta källor inom Manchester United sagt att man förväntar sig att det kan bli svårt att få in de rätta förstärkningarna i januarifönstret. 

Januarifönstret närmar sig och många hoppas på att Manchester United lyckas göra en eller flera välbehövliga rekryteringar för att förstärka den allt för svaga truppen man just nu har. Både mittfältet och anfallet är positioner som definitivt behöver förstärkning och man har länkats med många spelare – framförallt anfallare – men Manchester Evening News skriver att högt uppsatta källor inom klubben indikerat att det kan bli svårt att göra de affärer man vill nu i januari, men att man är öppna för att göra värvningar om tillfällena ges.
United har gjort endast fem mål på sina sju senaste ligamatcher och man ligger på en 12:e plats i Premier League. Två poäng från nedflyttningsstrecket och fem poäng upp till Champions League-plats. Det må vara tidigt på säsongen, men det är den sämsta säsongsstarten man haft på 30 år och Solskjaer bekräftade nyligen att man givetvis behöver addera både mål och kreativitet till laget.

Under en presskonferens i slutet av september sa norrmannen:
"Självklart. Vi letar efter kreativitet och mål, men värvningarna måste vara rätt. När man köper in spelare så måste det vara rätt spelare som kommer stanna lång tid och det är det långsiktiga tänket vi måste ha. Jag kan inte tänka "jag måste ha in en ny spelare för det handlar om mitt rykte nu" nej det handlar om klubben. Det fanns anfallare, men det var inte de anfallarna vi ville ha. Vi kunde inte få den vi ville ha."
"Självklart så är det så att när vi låtit Alexis och Lukaku gå så behöver man inte vara raketforskare för att veta att det är en anfallare vi kommer försöka rekrytera härnäst" svarade Solskjaer.
United har länkats starkt med Mario Mandzukic, som inte fått en enda minut speltid i Juventus under hösten. Man har även sagts vara intresserade av RB Salzburgs stekheta norrman Erling Haaland, som spelade under Solskjaer i Molde förra året.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen