post image

M.E.N: United optimistiska till att Amad kan etablera sig i förstalaget

Skriven av: admin
Publicerad 2022-12-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Manchester Evening News så är Manchester United hoppfulla om att Amad Diallo kan bli en etablerad förstalagsspelare, trots allt. 

Amad köptes från Atalanta sommaren 2020, men kom till klubben först vintern 2021. Man betalade £19 miljoner för hans signatur, men summan kan efter en rad add-ons stiga till hela £37 miljoner.

Men hittills har han inte lyckats i United. Han har bara spelat nio gånger för klubben, varav tre av dessa från start. Och ett mål har det blivit – mot Milan i Europa League våren 2021.

 

Han tillbringade halva förra säsongen på lån i skotska Rangers, där han fick en fin start med mål i debuten. Men sedan gick det sämre och han misslyckades med att göra avtryck under våren. Inför den här säsongen lånades han ut till Sunderland och den här gången har det gått bättre. Ivorianen har nu gjort tre mål på sina fem senaste matcher för Sunderland och Manchester Evening News skriver att Manchester United är hoppfulla om att Amad har kvalitén att etablera sig i förstalaget, när han återvänder från sitt lån.

Tidningen menar att United har möjlighet att återkalla honom i januari, om man vill boosta sin offensiv. Amad är förutom Antony den enda vänsterfotade högerwingern i truppen.

Källa: MEN

 

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Han hade varit en startspelare i Atalanta om de fått behålla honom. Istället beter sig vår klubb som en idiot. ”Säkra” massa ungdomar som blir lovade att få slåss om plats i laget, tyvärr är det inte mattesnillen som sköter spelaraffärerna. Hur mycket för Pellistri och hur mycket för Amad? Pengar som aldrig skulle slösats på spelare vi inte spelar. Hoppas ändå att båda kan få in en fot i laget, båda spelarna är väldigt spännande. Hade Amad stannat och utvecklat sig i Atalanta så hade han direkt nu kunnat slåss med Antony om högerkanten.

    2
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen