post image

M.E.N: United allt mer säkra på Maddison

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News skriver att Manchester United känner sig allt mer säkra på att lyckas landa Leicesters-playmaker James Maddison. 

Manchester United fortsätter länkas med många unga brittiska spelare som en del av Solskjaers strategi att försöka skapa rätt kultur inom en klubb som blivit all mer sargad pga av intern röra de senaste åren.
I somras värvade man Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire och Daniel James och man länkas nu med spelare som Jadon Sancho, Sean Longstaff, Ben Chilwell, Declan Rice och James Maddison, inför de kommande transferfönstren.

Just James Maddison tros vara en spelare Manchester United har högt upp på önskelistan. Manchester Evening New skriver att man ser 22-åringen som en långsiktig investering efter att han visat upp en rad starka framträdanden för Leicester under förra säsongen och under hösten och enligt tidningen känner man sig allt säkrare inom United, på att man kommer lyckas värva Maddison nästa år.
Bettingbolaget PaddyPower säger att United är favoriter, enligt oddsen att signa Maddison redan i januarifönstret.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. En värvning jag tror på .. han är Unitedsupporter sen barnsben också.
  Han är ruskigt bra och vore kul att se honom på mitten med Pogba..Brittiskt och en kille som VILL spela för klubben. Blir dyrt men bra! Gärna i januari!

  12
  5
  1. Är det inte märkligt att de flesta sydamerikanska spelare som spelar i PL, lyckas riktigt väl i andra PL-lag förutom just i United? Troligtvis skulle även Pogba (som visserligen är fransman) lyckas mycket bättre i något annat PL-lag.
   Nånting är så fundamentalt fel i United idag så att stjärnspelare som kommer till oss blir sakta sämre. Jag tycker att jag börjar se såna signaler även i Maguire. Det kan inte vara så enkelt att byta ut ägare, ledning och tränare och vips blir även Lindelöf en världsklass back.

   1
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen