post image

M.E.N: Spelaren United måste signa

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Manchester Evening News finns det en specifik spelare som Ole Gunnar Solskjaer måste se till att få till Manchester United nästa sommar.

United länkas med många spelare och man behöver ha in kvalité både på mittfältet och i anfallet. I anfallet behöver man verkligen en utpräglad målskytt som kan leverera 20+ mål per säsong – det är ett måste om man ska ha någon chans att utmana de bästa lagen.
En spelare man länkats med på den positionen är RB Leipzigs Timo Werner och Manchester Evening News menar på att det är en spelare som hade passat Solskjaers United perfekt och en spelare man måste se till att försöka hämta in.
Leipzig körde i helgen över Mainz med hela 8-0 och Werner stod då för hattrick både i mål och assist – och hans totala målskörd för säsongen är nu 13 mål på 15 framträdanden.
Totalt har han varit involverad i 107 mål på 128 matcher för Leipzig och i det tyska landslaget har han gjort elva mål på 28 matcher.

Han tippades vara på väg till Bayern München i somras - där ofta unga supertyskar hamnar - men flytten blev aldrig av och han förlängde istället kontraktet med Leipzig, så sent som i augusti. Det nya kontraktet sträcker sig till 2023, men enligt uppgifter de senaste dagarna innehåller kontraktet en utköpsklausul på £27 miljoner - uppgifter som inte är bekräftade.
Om Werner vill och tillåts lämna Leipzig så lär storklubbarna stå uppradade med erbjudanden och M.E.N menar på att United måste se till att locka honom till Old Trafford. Enligt tidningen kommer det sannolikt krävas att man slutar säsongen starkt med momentum och kvalificerade till spel i Europa , men tidningen menar också på att det faktum att Manchester United är just Manchester United fortfarande väger tungt hos spelare. Det är lockande att vara en huvudperson i att ta Manchester United tillbaka till toppen, skriver M.E.N.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen